Dimecres 13 de maig moria el jove Álex Lequio als 27 anys per un càncer d'ossos. Un mes i mig després s'ha fet el funeral a La Moraleja de Madrid amb presència de familiars, amics, algun polític i famosos. Els pares units en tot moment, Ana Obregón i Alessandro Lequio, amb la nòvia catalana del difunt, Carolina Monje. Mare i parella d'Álex agafades de la mà. Una gran foto del noi amb la seva gossa Luna, que va morir poc després de perdre el seu amo, presidia la missa funeral. Ana Obregón s'ha brodat a la mascareta una lletra A, inicial d'Álex Lequio. El pare duia una bandera d'Itàlia.

ana obregon lletra a GTRTES

obregon i carolina lequio EP

alessandro lequio funeral EP

funeral lequio efe

plors Lequio ep

EFE / EP

Entre els familiars i famosos hi havia des del líder del PP Pablo Casado a la cosina del rei Felip, María Zurita, Terelu Campos i la seva filla Alejandra acompanyada de l'instagramer Aless Guibaja o Ramón García, co-presentador de Qué apostamos amb Ana Obregón.

pablo casado lequio efe

maria zurita lequio efe

terelu lequio efe

filla terelu lequio efe

ramon garcia lequio efe

pares novia lequio ep

ana obregon funeral EP

EFE / EP

Ana Obregón ha pogut acomiadar-se del seu únic fill, Álex Lequio, mort prematurament per sarcoma d'Ewing. El noi ja descansa amb Luna, la seva gosseta.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat