Que algú mori als 27 anys deixa ensorrat tot el seu entorn familiar però especialment una mare. Si al damunt és el fill únic d'Ana Obregón el drama no marxa mai. Cada moment de l'any és diferent sense un fill. Obregón ja ha passat l'aniversari de 28 anys del fill, la mort de la gossa, i ara les vacances d'estiu sense Álex Lequio. Ana Obregón era la que donava el tret de sortida de l'agost a les revistes del cor amb el seu famós "posado en bikini". Ara les fotos són d'una trista Ana deambulant per l'illa.

ANA OBREGÓN A MALLORCA 2005:

ana obregon posado estiu 2005 GTRES

GTRES

ANA OBREGÓN A MALLORCA 2020:

ana obregon mallorca gtres

GTRES

Segons el diari mallorquí Última hora "Ana Obregón se encuentra desde hace algunos días en la casa familiar de la Costa de los Pinos, donde se ha refugiado tras la muerte de su hijo Álex Lequio. El joven había pasado casi todos los veranos de su vida en Mallorca, a excepción del de 2018, ya que su enfermedad se lo impidió".

ana obregon estiu trista GTRES

GTRES

"Ahora, en El Manantial, el chalet de la familia, sus seres queridos intentan sobreponerse a su pérdida". L'estiu serà més trist sense el punt de partida del bikini de l'actriu i presentadora. cada racó de l'illa li recordarà el seu fill. Un mal tràngol.