Després d'una temporada així així i d'un inici d'aquesta 2020-2021 dubitatiu, un jugador sembla estar arribant al nivell que d'ell s'espera. Frenkie de Jong comença a generar somriures i a complir expectatives en l'afició culer, que ha dipositat en ell moltes esperances perquè el jugador holandès encapçali un ressorgiment en una època especialment negra pel barcelonisme.

L'ex de l'Ajax comença a oferir la seva millor versió i ja porta molts partits a les ordres de Koeman demostrant el tros de jugador que és, posant-se l'equip a l'esquena i fins i tot, destapant-se com un bon finalitzador marcant alguns gols importants. Ell és la pedra angular del Barça del futur, ell és el futbolista que els seguidors esperen veure de blaugrana durant molts anys. Ja veurem el futur què li depara. De moment, però, més enllà del contracte, s'està complint una altra condició per fer-lo sentir a gust al seu nou club: li encanta la ciutat on li ha tocat viure en aquests moments.

Ell, la seva parella i el seu gos es troben com a casa a Barcelona. Prova d'això és la darrera publicació del seu compte d'Instagram, on se'l veu d'esquenes, contemplant la ciutat en la llunyania, amb el seu gos de cara a la càmera i amb l'skyline de Barcelona on destaca el Camp Nou que l'ha de veure aconseguir molts èxits amb la samarreta que ara porta. I per si quedava algun dubte, un missatge que no deixa lloc a interpretacions. Un cor de color blau al costat de Barcelona que ha enamorat els seus seguidors.

De Jong contempla Barcelona i els culers esperen seguir contemplant-lo a ell durant molts anys. Serà un bon senyal.