Telecinco té reality nou: 'Secret Story', l'enèsima reinvenció d'un 'Gran Hermano' en versió famosos. Els fonaments són els clàssics de la productora Zeppelin TV: la casa, les celebrities, els enfrontaments i el 'carpeteo', les gales i els presentadors: Jorge Javier Vázquez o Jordi González, per exemple. Les diferències, l'excusa del format (descobrir secrets suposadament inèdits) i la participació de VIPS sorprenents com els Gemeliers o Chimo Bayo. La resta és el de sempre: refregits d'altres espais com Sandra Pica o Fiama, clàssics com Sofia Cristo o Luis Rollán, una "estrella" com Bigote Arrocet, col·laboradors com Isabel Rábago o Miguel Frigenti, i fins i tot un personatge desconegut com l'alemanya Emmy Russ. Aquest és el tauler i les peces. El joc està en marxa, assegurant contingut a dojo per als programes de Mediaset. Ara bé, hauran de remar i molt perquè els resultats son pèssims: un 11'7% a Catalunya i un 12'7% a la resta de l'estat, molt lluny de les expectatives.

No acabaven aquí, però, les novetats. Perquè la nòmina de tertulians que des de plató van ficant cullerada també ofereix sorpreses. Com per exemple veure un presentador català reconvertit en col·laborador. L'audiència va al·lucinar, literalment, en veure allà assegut a Frank Blanco.

Frank Blanco Secret Story Telecinco

Frank Blanco tertuliano Secret Story Telecinco

Frank Blanco a 'Secret Story' / Telecinco

Blanco s'està esprement: és un dels fitxatges més cridaners de la nova 8tv, on presenta de dilluns a divendres el seu 'PAM' (Programa Anti-Migdiades), i ara farà doblet a Telecinco les nits dels diumenges a 'Secret Story'. Feia molt de temps que no se'l veia trepitjar un plató de Mediaset, després de molts anys triomfant a La Sexta amb 'Zapeando' i d'una incursió a TVE amb un 'Typical Spanish' que va passar sense pena ni glòria. Ja es va estrenar aquest mes de setembre a 'Cuatro al Dia', però no lluïa tant com aquesta faceta. Tot i això s'ha de dir que això de l'univers 'GH' no li és pas aliè, ja que va presentar els debats de l'edició de 2013. Ara bé, quan va aterrar a Atresmedia renegava d'aquest passat, dient coses com "se puede caer más bajo". No seria tan greu, perquè en la seva primera nit va demostrar estar molt posat en tots els temes de la cadena i, sobretot, semblava en plena forma.

Aquest detall no va passar desapercebut per a l'audiència, que es debatia entre l'impacte de veure'l en aquesta tessitura i el regust agradable que provocaven les seves intervencions. Alguns, fins i tot, van fer servir el nou fitxatge de Jordi González per demanar no només que es quedi, sinó que el substitueixi al capdavant de l'espai. Opinions al marge, queda clar que la incorporació ha estat un encert. 

Frank Blanco tuit con Jordi González Secret Story Telecinco

Frank Blanco tuit Secret Story Telecinco

Frank Blanco ha tornat a Telecinco / @frank_blanco

Frank Blanco tuits

Frank Blanco tuit2

Frank Blanco tuits4

Reaccions a fitxatge de Frank Blanco / Twitter

Frank Blanco PAM 8tvcat

Frank Blanco és el presentador del 'PAM' a 8tv

Blanco li ha fet un 'PAM' en tota la cara als espectadors de Telecinco. El 'secret' més ben guardat era el seu.