Francisco Martínez era viceministre d'Interior a les ordres de Jorge Fernández Díaz i ha aixecat la manta per denunciar que el PP extorsiona amb diners públics (cas Kitchen). S'espera que acabin imputats Fernández Díaz i Cospedal. És l'últim penedit del PP i delator, i això el posa en una perillosa diana: la d'acabar mort "en estranyes circumstàncies". És a dir, assassinat. Tem per la seva vida Josep Maria Mainat.

 Francisco Martínez numero dos Interior cas Villarejo EFE

mainat

Josep M. Mainat tem per la vida de Francisco Martínez, EFE i TV3

Molts alts càrrecs del PP s'han atipat de la porqueria i han delatat les trames corruptes del partit de Pablo Casado. I la llista és molt llarga: Luís Bárcenas destapa la Caixa B (és a la presó). Un regidor de Majadahona destapa la Gürtel (està condemnat). Un alt càrrec destapa la corrupció al PP valencià ("Yo era un yonki del dinero"). Ricardo Costa, mà dreta de Francisco Camps, reconeix la trama corrupta del PP Valencià (està condemnat). Però hi ha una altra llista negra: càrrecs del PP morts en estranyes circumstàncies, des de Miguel Blesa a Rita Barberá o multitud de testimonis de la Gürtel. El Nacional ho titula "morts enigmàtiques".

Rita Barberá - aCN

Rita Barberá va morir sola després d'abandonar el PP, ACN

Els seguidors de Mainat s'apunten a la teoria que la trama parapolicial que amaga el PP i les clavegueres de l'Estat tenen capacitat per matar:

pp morts

twitter

Francisco Martínez, compte amb les pells de plàtan al carrer camí de l'Audiència Nacional. Pot relliscar i fer-se un mal cop al cap. Mortal.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat