El cap de setmana ha estat aprofitat al màxim per molts professionals de TV3. Els que no han hagut de fitxar i tenien uns dies lliures han gaudit del bon temps sols o en companyia, a casa o fent les maletes. Marta Bosch i Laia Ferrer amb destí Eivissa. Melero i Espartac Peran, al Cap de Creus. I Francesc Garriga ha preferit anar a un altre lloc meravellós de la geografia catalana, molt més amunt que els seus companys de TVC.

francesc garriga 2

Francesc Garriga / @fgarriga0

El presentador d'Onze s'ha posat els pantalons curts, però no per parlar o jugar a futbol, el tema del qual parla cada dia als espectadors del seu programa. Garriga s'ha vestit còmode per pujar ben amunt, a un dels llocs amb les vistes més espectaculars que es poden veure a Catalunya. Després d'una temporada "que està sent llarga, però ja es veu l'horitzó final", el periodista català emplaça tothom a anar "cap amunt!" i "arribar al cim". Quin? El de Montserrat.

garriga montserrat

Francesc Garriga / @fgarriga0

ermita sant onofre

ermita sant onofre2

Ermita de Sant Onofre 

Garriga va anar fins a l'ermita de Sant Onofre, va respirar fons, i es va omplir d'oxigen i de bellesa absoluta com només senten els que arriben fins allà. Un diumenge de fer cames entre muntanyes i cel blau