Andrea Janeiro és famosa malgrat ella. La filla de la col·laboradora de la TV més popular d'Espanya, Belén Esteban, i del torero més mediàtic, Jesulín, ha fet 20 anys i viu al Regne Unit. Aquest estiu ha estat fotografiada al segon casament de la seva cèlebre mare o al concert de Rosalía. Dos moments captats per la premsa i publicats aprofitant la majoria d'edat de la jove.

Tota la vida ha estat fotografiada pels paparazzi però en ser menor només es podien publicar les imatges pixelant-li la cara. Ara que la noia és adulta, la premsa del cor recupera imatges desades a l'arxiu. Així ha passat amb Tana Rivera, filla de Fran Rivera i Eugenia Martínez de Irujo, o amb els fills de Rocío Jurado. Així era Andrea Janeiro, filla de pares famosos:

andrea janeiro 2007 GTRES

GTRES / Arxiu, any 2007

andreita janeiro 2011 GTRES

GTRES / Arxiu, any 2011

andrea janeiro 2014 GTRES

GTRES / Arxiu, any 2014

andrea janeiro esteban   gtres

GTRES / Arxiu, any 2016

Andreíta Janeiro  GTRES

GTRES / Arxiu, any 2017

La nena més retratada d'Espanya s'ha fet adulta. És una noia del seu temps, estudiant i responsable amb nòvio anglès. D'aquella frase mítica, Andreíta, cómete el pollo, a una dona discreta i normal. D'Andreíta a Andrea Janeiro Esteban.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat