Rosalía ja pot descansar. Ha tancat la gira triomfant com a cap de cartell arreu del planeta, i el més difícil: a Madrid, on alguna premsa la qüestiona per flamenca i catalana. La capital d'Espanya s'ha rendit a la del Baix Llobregat i les cròniques es rendeixen al que tots ja sabien: és la número 1. Però quan s'apaguen els focus, la de Sant Esteve Sesrovires surt a sopar i els paparazzi regalen als fans les fotos que ningú no ensenya, ni l'instagram de l'artista. 

rosalia carrer madrid GTRES

GTRES

Rosalía a l'hotel Only You a ple centre, al barri de Justicia. De vermell elèctric que no pot apagar ni les ulleres de sol. Seran les ungles, la cabellera, el vermell intens o senzillament que és la persona més popular d'Espanya, però Rosalia desisteix de passar desapercebuda. Posats a ser enxampada de carrer, millor que sigui estil Rosalía. Se sap una súper estrella i no val a badar. Comparin:

-ROSALÍA DE CARRER 2019:

rosalia de carrer per madrid GTRES

GTRES

-ROSALÍA DE CARRER 2018:

rosalia i germana GTRES

rosalia carrer GTRES

GTRES (Arxiu)

Rosalía està estupenda sempre. L'únic que té en comú amb la seva mala còpia, la cantant María Isabel, és que s'aplica la màxima: "Antes muerta que sencilla".