La influencer Laura Escanes s'ha avançat abans que ningú a les vacances i està gaudint del mar de Menorca amb el seu marit Risto Mejide. Pel que ens ensenyen, no paren d'anar amunt i avall amb el vaixell. Amb tantes hores de sol i allunyats de les platges, tenen problemes del primer món, banals al cap i a la fi. Escanes sempre ens regala la seva proximitat i transparència i aquesta vegada explica que es va posar una crema a la cara que li va produir una reacció al·lèrgica que la va deixar com un quadre.

Ella mateixa fa la crònica a través d'Instagram: "Porto unes pintes... Vam pujar al vaixell i jo m'estava posant crema protectora, no sé de quina manera, a la cara. No era facial, aleshores això és el que crec que em va passar. Però no posava que no es pogués posar a la cara. Total, que em va donar una reacció al·lèrgica: els ulls inflats, el nas amb congestió, com si tingués mocs. Va ser als quinze minuts i vaig estar mitja hora llarga que els ulls no em paraven de plorar. Però després amb l'aigua salada del mar se'm va passar ràpid però va ser molt estrany". Aquest és el resultat.

Laura Escanes cara crema

Per sort, la cara d'Escanes ja ha tornat a lloc. El que no ha marxat són les dues botifarres que li han quedat als llavis després d'inflar-se'ls amb cirurgia estètica. No és cap especulació, ella mateixa també ho va reconèixer i explicar públicament.  Però és igual, la vida li somriu: té èxit, una filla que es diu Roma, un marit i és guapa.

Laura Escanes vaixell

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat