Les vacances nadalenques de Leo Messi i família són una mica especials. Sobretot per un fet: quan tornin del seu Rosario natal, a l'Argentina, el vol de tornada no els haurà de dur a Barcelona, com ha passat durant dècades. Ara la destinació és París, on va marxar a l'agost en desvincular-se del Barça per a desgràcia de moltíssims seguidors culers. Tanmateix la vida, amb o sense Messi, continua. I la del '10' tampoc ha canviat tant: segueix complint amb les seves tradicions, com ara creuar l'Atlàntic per acabar l'any a la seva terra i gaudir de la família i els amics.

Una escapada que estan esprement al màxim, de celebració en celebració. Algunes més esbojarrades que d'altres, aprofitant que allà és estiu i s'imposa la roba lleugera, el banyador​ i les xancletes. Hi ha ganes de 'pool party', ballar, cantar i remullar-se de totes les maneres possibles. Amb la família, però també sense la canalla: en Leo i l'Antonela vivint per unes hores com si tornessin a ser solters i festejar sense preocupacions. Les imatges causen sensació. 

antonelaroccuzzo 270000189 125262403312709 5410600683094160445 n

Messi, Antonella i la canalla de festa a la piscina per Nadal / @antonelaroccuzzo

Les de la piscina no són, però, les úniques festes que no s'han perdut. També han gaudit amb Thiago, Mateo i Ciro d'una mena de 'fluor party' per a la que s'han vestit de forma especial. Colors llampants, intensos, cridaners, gairebé dels que fan mal a la retina, i que encara són més exagerats sota una llum ultraviolada, com a les discoteques. Els 5 membres de la nissaga s'han immortalitzat amb aquestes peces i la postal nadalenca, una més, ha quedat d'allò més estrafolària i divertida. Una foto que és un imant a les xarxes socials: porta gairebé 12 milions de 'likes' i més de 64.000 comentaris. Un escàndol.

Comentaris que, això sí, son un catàleg de conyes sobre els Messi-Roccuzzo. Les fan usuaris de tota mena: cantants espanyols famosos com Omar Montes, actors catalans o internautes anònims. En general tots venen a dir el mateix però de moltes formes diferents: amb aquest vestuari que no pateixin si es perden en un carreró fosc o enmig del bosc, perquè els trobaran sense problemes. De fet hi ha satèl·lits espacials amb els seus circuits embogits, incapaços de deixar de rastrejar els cinc objectes fluorescents que es belluguen per la superfície terrestre. Els comparen amb subratlladors per prendre apunts, per exemple.

Messi fluor

Messi fluor 2

Messi fluor 3

Messi fluor 4

Leo Messi y Antonela Roccuzzo fluor party @leomessi

Leo Messi i Antonela Roccuzzo de 'fluor party' / @leomessi

En Leo, l'Antonela i els 3 fills són prou famosos com per no passar desapercebuts allà on siguin. No calia convertir-se en anuncis de neó.