Dels creadors del #10yearschallenge arriba ara el #15yearschallenge. Començarem a rebre els pròxims dies un allau de fotos a les xarxes socials de diferents celebrities tal i com eren fa quinze anys. Un dels més matiners en apuntar-se a la festa ha estat el porter del Porto, Iker Casillas. El de Móstoles no està passant, que diguem, un moment personal molt favorable. Després d'haver patit un infart el passat mes de maig, encara haurà d'esperar a fer-se més proves a finals d'any per determinar si pot continuar fent el que ha fet tan bé i durant tants anys: defensar la porteria d'un equip de futbol.

casillas hospital

@ikercasillas

L'ex santo del Reial Madrid, àngel de la guarda en innombrables partits, capità d'un equip que ho va guanyar tot i de la selecció espanyola, viu i juga fa un temps a la bonica ciutat portuguesa. Allà s'han adaptat molt bé juntament amb la seva dona Sara Carbonero i els fills de la parella. Però no han parat de rebre males notícies. L'infart d'ell i el tumor que li van haver d'extirpar a la periodista. Però entre tants sotracs, el porter del Porto no perd l'oportunitat de riure d'ell mateix, demostrant un sa sentit de l'humor.

casillas carbonero

@ikercasillas

La seva darrera publicació ha provocat l'efecte desitjat al que deixa a entendre amb el text que l'acompanya. Però coneixent Casillas, algú que parla clar, que toca de peus a terra i que sempre s'ha mostrat com algú exemplar, no seria estrany pensar que ja assumeix que la seva petició tindria l'efecte contrari: "Espero que no se haga viral esta foto", comença dient. Només amb això ja n'hi ha prou perquè sí se'n faci. "Digamos que no sé muy bien como llegué a sentarme así de "pancho" en el banco. El momento camiseta de tirantes, pantalón por las espinillas y zuecos negros... Tela! Y si le sumamos el reloj de los domingos y alguna otra cosa que mejor no comento...". Tots tenim un passat. Iker Casillas també. I la hilarant estampa ha provocat el somriure dels seus seguidors:

Darrerament el jugador sembla passar per un exercici de nostàlgia, ja que no és l'única foto que ha penjat sobre el seu passat durant els darrers dies. Encara n'hi ha una de dos anys enrere i una altra fins i tot molt més antiga, sent un adolescent jugant amb els amics a Navarredondilla:

casillas2

@ikercasillas

casillas

@ikercasillas

casillas3

@ikercasillas