Gemma Mengual va negar tenir una relació sentimental amb Andrés Velencoso pocs minuts després que tot els quioscos d'Espanya lluïssin la portada de Diez Minutos amb una foto de la parella somrient. Com acostumen a fer les revistes del cor, la teca es guarda per l'interior. Ara el periodista Ernest Codina ha publicat un tuit redifonent la foto del que s'anunciava com un petó entre la nedadora i el top model i és en realitat una morrejada. L'argument de Mengual sembla, a la llum de les imatges, més inversemblant: "Él es muy bromista y estaba jugueteando, vamos a decirlo así, pero entre nosotros no hay nada”. No cola.

besodiez min

El que en portada semblen dos amics a l'interior semblen dos amants. No tindria més si no fos perquè Mengual està en ple procés de separació amb qui portava casada un any, Enric Martín. La parella portava deu anys junta i tenen dos fills petits i algun negoci en comú a Sant Cugat de menjar japonès.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ona Carbonell (@ona_carbonell) on

Per la seva banda Andrés Velencoso, tot i que no ha estat mai casat, acostuma sempre a estar emparellat i no consta que en el moment de fer-se el petó hagi acabat amb la seva última nòvia, la model argentina Luz Cipriota que es fa fotos a la localitat natal de Velencoso, Tossa de Mar, a la muralla de la Vila Vella:

La foto és del 12 de març i la morrejada amb Mengual és del juny. Pot ser que tots dos, Mengual i Velencoso, estiguin solters i sense compromís, però morrejada n'hi ha. Dir-ne parella sorpresa és excessiu. Pot ser "rotllet d'estiu sorpresa".