Gerard Piqué ha sorprès a tots amb una decisió meditada des de fa temps. Només l'havia parlat amb els més propers. Després d'anotar el seu pitjor rendiment i de situar-se en el focus mediàtic per la seva ruptura amb Shakira, el català creu que ha arribat l'hora de retirar-se, i de forma abrupta. A través d'un vídeo que va publicar a les seves xarxes socials, la parella de Clara Chía va anunciar la seva marxa del Barça, i del futbol, dissabte vinent. Aquesta nit jugarà el seu últim partit en el Camp Nou.

Tots els mitjans de comunicació estaran expectants davant de la seva marxa. No només els esportius, també els informatius, fins i tot la crònica social. I és que a la grada Gerard Piqué sentirà el suport dels seus pares i dels seus fills, Milan i Sasha, però falta saber si Clara Chía assistirà al Camp Nou. En alguna ocasió ha anat a veure un partit del seu xicot, però s'ha mantingut en un discret segon pla, passant totalment desapercebuda. Han de prendre una decisió molt difícil. Donar suport al futbolista i tornar a patir la pressió mediàtica o apartar-se.

Clara Chía es va veure sobrepassada per la situació d'aquests últims mesos, fins i tot va arribar a deixar el seu treball a Kosmos de forma presencial i es va tancar a casa de la parella. Ha passat de ser una persona anònima a la més buscada. Probablement, la jove era una de les primeres coneixedores de la decisió del central. Ara mateix ella és el principal suport del futbolista, i ha jugat un paper molt important.

La fotografia de Clara Chía a la llotja, la més buscada aquesta nit

Gerard Piqué i Clara Chía han intentat portar una relació de forma discreta, però els ha estat totalment impossible. No obstant això, els dos han guardat silenci davant de la presència dels periodistes i les càmeres. Només han intentat fer vida normal encara que en moltes ocasions els hagin descobert. Alguns dels rumors diuen que el futbolista va deixar d'amagar-se i va trencar un suposat pacte que tindria amb Shakira perquè familiars de la cantant haurien passat informació de la noia a la premsa.

Clara Chía
Clara Chía

Qui hauria acudit molt feliç a aquest esdeveniment si les coses no s'haguessin posat d'aquesta forma és Shakira. La cantant deixarà els seus fills amb el seu pare i els seus avis paterns perquè gaudeixin de l'última jugada de Piqué, però ella no es presentarà. Es quedarà a casa o a cura del seu pare a l'hospital. Sens dubte, si aparegués pel Camp Nou seria senyal d'un acostament entre ells i del final d'una batalla per la custòdia dels seus fills. Serà capaç d'aparcar les seves diferències?

Tant la fotografia de Clara Chía, com la de Shakira, són les imatges més buscades. La premsa serà en tot moment pendents d'elles. A més, qualsevol exclusiva es pagaria a preu d'or.