És innegable que a l'hora de parlar de Taylor Swift parlem d'una de les cantants amb més reconeixement a nivell mundial. És una dona que ho està aconseguint tot quan de música parlem, ja que té una envejable quantitat d'oients a Spotify, i una reproducció de vídeos en YouTube que és fascinant. No només això, sinó que les seves xarxes socials també estan a vessar de seguidors, però ara l'artista també ha trencat un altre rècord que li ha fet ser encara més al cim.

A quin rècord ens referim? Taylor Swift ja tenia molts seguidors, moltes cançons i moltes reproduccions... però tenia molts diners? Doncs ara sí, ja que l'artista ha aconseguit la fita de ser mil milionària. Així és, tal com ho llegeixes. Ha obtingut més de 1.000 milions de dòlars, tota una fortuna que val la pena tenir en compte, ja que no és una quantitat que tingui tothom, i molt menys quan parlem d'artistes. El món de la música és molt gran, però són molt pocs artistes els que compten amb una quantitat increïble de diners que hagin fet únicament i exclusivament amb la música. En el cas de Taylor Swift, els diners que ha aconseguit l'han obtingut totalment de la seva carrera musical, ja que últimament la cantant ho està fent en gran.

"The Eras Tour" ha estat important per a aquest assoliment

Molt pocs aconsegueixen ser mil milionaris en aquesta vida, però ara la nord-americana ho ha aconseguit, una cosa que els seus fans estan celebrant a tot pulmó, per la qual cosa significa Taylor Swift per a ells, a més que Swift va començar relativament des de baix, gairebé igual com moltes altres figures. L'interessant és que ha pogut aconseguir 1.000 milions gràcies a "The Eras Tour", ja que ha estat una part important en l'assoliment d'aquesta fita, ja que gràcies a aquesta gira, Taylor ha pogut generar més de 370 milions de dòlars, una bogeria de diners.

Tanmateix, la seva pel·lícula documental també ha servit per tenir molt més abast, i també li ha deixat guanys molt bons, ja que ha estat una producció filmográfica que li ha generat una bona quantitat d'ingressos en contra de tot pronòstic, i tot això s'ha ajuntat per permetre a Taylor Swift ara mateix ser una de les que més diners tenen.

Taylor Swift està en el seu millor moment

Una cosa que no podem passar per alt és l'èxit que està tenint Taylor Swift en aquests moments. L'abast de les seves cançons cada vegada és més gran i compta a Spotify amb més de 106 milions d'oients al mes, la qual cosa és una barbaritat de número, i no només això, sinó que segueix en augment cada vegada més.