TV3, que continua amb la renovació de la seva graella televisiva, té nou inquilí. Es tracta de Fora de carta, un debat que neix arran de l’èxit i bona rebuda del programa Joc de cartes, en què quatre restaurants de la mateixa zona i especialitzats competeixen per demostrar quin és el millor.

La bona audiència d’aquest talent culinari —un genial 18% de quota de pantalla amb 435.000 espectadors al darrer programa— ha incentivat TV3 a apostar per aquest espai presentat per Carla Lladó.

Un format de debat diferent del que ens té acostumats la cadena, començant pels col·laboradors: Santi Villas, periodista, col·laborador de ràdio i televisió, especialista en tertúlies i director creatiu de la productora La Cometa; Daniela Blume, sexòloga i col·laboradora de ràdio i televisió que hem pogut veure recentment a Gran Hermano vip; Laura Fa, periodista i col·laboradora de programes com Arucitys, Sálvame o Els matins, i finalment, Jordi Luque, crític gastronòmic a El comidista.

Tots ells, juntament amb els restauradors protagonistes de Joc de cartes, generen un debat calent i fins i tot conflictiu, posant en solfa les qüestions més polèmiques i controvertides del programa.