El programa First dates per lligar a Cuatro ofereix totes les varietats possibles de solters desesperats i/o vanitosos que van a la tele a trobar parella. Aquesta setmana ha incorporat una excusa inhabitual al programa per explicar per què algú està sol: el procés. Manuel va néixer a Andalusia però viu a Cunit, té 75 anys però vol lligar a la tele. En realitat va a exposar el programa polític de Ciutadans: “Me he separado por lo que está pasando en Cataluña, eso ha roto muchas familias. Llevábamos más de 20 años juntos. Su padre era de Cuenca y su madre de Córdoba… y ella una separatista de...". Volia dir mierda? Enllesteix: "Eso ha destrozado muchas familias, y está destrozando”. Per veure el vídeo, cliqueu sobre la cara de Manuel:

first dates cuatro

Cuatro (clica la foto per veure el vídeo)

Manuel és divorciat i sense fills. Als 75 anys es vol lligar una jubilada de 69 anys de Cartagena emigrada a Barcelona. Luisa confessa que li agrada l'aventura, però no queda clar si la vol amb ell: "Hay que respetarnos. Yo les respeto y que me respeten a mí". Manuel insisteix "Me siento catalán, andaluz y españó porque es asín, a mí no me vengan de que los que no somos de allí no queremos a Cataluña. Eso es mentira, la defendemos porque Cataluña si no fuera sido por los inmigrantes no sería lo que es hoy".

DthaWsuWwAc9md8

DthaWszXgAISCiv

DthbElMWoAEhrGY

Cuatro

Al final va sucar? Ella diu apa buenas adeu siau. Luisa"Me faltó un poco de feeling" . Molt elegant però el que li va faltar és algú que en una cita romàntica no digui que es va casar als 55 quan van morir els seus pares i va divorciar-se perquè la dona no era catalana però sí separatista. Tampoc no ajuda que a mig sopar exposi el programa d'Inés Arrimadas. Així no hi ha qui trempi.