Els fills de famosos ja saben a què atenir-se: fotos amb píxels a la cara fins els 18 anys i quan assoleixen la majoria d'edat ser carn de portada i de programes del cor. Si la teva mare treballa a Sálvame, la projecció pública d'una noia com Alejandra Rubio, filla de Terelu, és sobredimensionada. La portada de la revista Rumore va desfermar les alarmes: pateix d'anorèxia?

alejandrarubio rumore

Després que la seva mare hagi protagonitzat la segona portada de revista del cor de la setmana, a Lecturas, dient que denunciarà qui acusi la seva filla de patir alguna malaltia, ja no queden més revistes del cor i la partida ha seguit a les xarxes socials. Alejandra ha penjat al seu instagram un vídeo fent-se fotos en sostenidors, excessivament sexuals per a moltes mares d'adolescents, dins la banyera. Afegeix una foto al salonet també en roba interior negra en una postura semblant a la de la portada a la platja per demostrar que veure-li les costelles va ser un efecte òptic. Es posa pantaló de xandall i ens fa callar amb una emoticona:

alejandra rubio instagram

alejandra banya insta

@alerubioc

La neta de María Teresa Campos els ha sortit contestataire, rebel i gòtica. Només va vestida de negre com les filles de Zapatero. Ja té nòvio i no sap ben bé què vol ser de gran. De jove ja ho veiem: vol ser filla de famosa. Va ser portada de Hola abans de fer els 18 anys per aprofitar els milers d'euros de l'exclusiva, ja que després la seva cara ja no seria un misteri i qualsevol paparazzi la podria retratar. El seu armari és més fosc que el futur de Rajoy. 

 

A post shared by ALX (@alerubioc) on

 

A post shared by ALX (@alerubioc) on

 

A post shared by ALX (@alerubioc) on

L'adolescent té un avantatge, pot canviar-se de roba a les fosques, no confondrà els colors.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat