Alejandra Rubio, filla de Terelu Campos, protagonista d'una nova polèmica sobre el seu físic. Aquesta vegada el motiu han estat unes imatges capturades per la revista Rumore les que han fet esclatar les crítiques dels seguidors de la jove en el seu compte d'Instagram. Amb 18 anys acabats de fer ha estat en el punt de mira dels paparazzis durant el seu cap de setmana a Màlaga.

Juntament amb el seu xicot, Álvaro Lobo, Alejandra ha tornat a ser notícia per la seva extrema primesa. Amb un biquini negre i ajupida, ha deixat unes instantànies que demostren que el seu estat físic comença a ser preocupant. Braços i cames sense tonificar i els ossos totalment marcats. No és d'estranyar que més d'un hagi pensat que està passant per seriosos problemes de salut.

 

alejandrarubio rumore

Portada Rumore

L'estudiant ha contestat als rumors amb un: “Me parece muy fuerte que se me acuse sin conocerme de tener anorexia, cuando hay gente que de verdad la padece y luchan contra ella". "Come un poco, mujer", "Estás muy delgada, chica",  han estat alguns dels comentaris més light d'entre tots els que l'acusen de fomentar trastorns alimentaris i tracten de conscienciar-la sobre la seva influència entre les adolescents. Malgrat això, sempre estaran els seus fans per defensar-la davant del que sigui.

 

Hell

A post shared by ALX (@alerubioc) on

I és que com sabeu, no és la primera vegada que l'Alejandra és criticada. Fa tot just unes setmanes, va fer ús dels Instagram Stories per desmentir que havia estat suposadament la nova víctima del bisturí. “Para toda esa gente que dice que me he operado, no me he operado la nariz, no me he operado el pecho y no me he puesto bótox en ningún lado, porque principalmente tengo 18 años y no creo que lo haga nunca”, va dir la jove.

 

 

A post shared by ALX (@alerubioc) on

Fins i tot després de posar-se ferm a les seves xarxes socials i intentar calmar la situació, els comentaris sobre el seu físic semblen no tenir final. Aguantarà l'Alejandra la pressió d'haver-se convertit en tota una celebrity?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat