Fa només unes setmanes que la filla de Ben Affleck i Jennifer Garner va complir 15 anys. Data en la qual va decidir canviar radicalment de look, després d'haver estat experimentant diferents talls i flocs de colors. Aquest nou canvi no va passar desapercebut, ja que diversos reporters van capturar fotografies de la jove mentre esperava l'autobús escolar juntament amb la seva mare. En només qüestió de setmanes va tornar a sorprendre, lluu totalment diferent i cridanera amb els colors que va elegir. Te n'expliquem més en les següents línies.

El canvi estètic de Seraphina, filla de Ben Affleck, ha donat molt de què parlar. Al contrari de la seva germana gran, Violet, i el seu germà petit, Samuel. Mentre els seus dos germans tenen estils definits i no molt arriscats, a la seva curta edat ella ja té un notable estil i un historial innovador. Com dèiem, en complir els 15 anys es va rapar el cabell. La seva cabellera va quedar reduïda a una capa molt baixa de cabell, que fins als moments continuava sent castanya. Per la qual cosa les últimes imatges seves van ser tota una revelació.

Ben Affleck al costat de|juntament amb la seva filla Seraphina
Ben Affleck juntament amb la seva filla Seraphina

Fa uns dies, l'intèrpret de Batman estava de compres amb la seva filla i la filla de Jennifer López, Emme. Es van aturar en una botiga de roba de segona mà en West Hollywood, d'acord amb Page Six. El que va capturar totes les mirades va ser el cabell tenyit de color rosa amb cors de la seva petita. Una tonalitat clara que va acabar de ressaltar amb cors en un rosa més fosc, vestia un look molt noventero. Camisa de quadres, samarreta blanca i sabatilles. Un estil molt semblant al d'Emme, que portava una dessuadora oversize, pantalons curts i sabatilles negres.

No és la primera vegada que la menor apareix retratada als tabloides i portals de notícies, anteriorment es va parlar sobre la seva decisió de ser no binària.

La filla de Ben Affleck es va declarar 'no binària' als 13 anys

Tan sols un temps després que la filla de JLo es va declarar no binària, va transcendir que Seraphine Affleck també era tractada en el seu cercle íntim com un ésser sense gènere. La convivència entre les dues filles de la cantant i l'actor s'ha tornat molt estreta, al punt de relacionar-se tot el temps i tenir interessos en comú. Pel que sembla, la unió dels seus pares va canviar la vida d'ambdues. En els últims anys han deixat veure la seva connexió, que va més enllà d'una relació entre germanastres.

Seraphina
Seraphina

Va ser el 2022, encara amb 13 anys, que es va fer pública la decisió de la jove. És per això que passa per diferents etapes i intenta trobar la seva identitat. Utilitza roba sense gènere, colors femenins, estils masculins, poc maquillatge i escassa joieria. Ambdues adolescents són blanc de crítiques a les xarxes, al principi Ben i Jennifer Garner no sabien com manejar-lo. Tanmateix, van entendre que el millor que podien fer era mostrar el seu suport i ometre els comentaris externs.

El cert és que la filla de Ben Affleck i la de Jennifer López viuen sota una dinàmica familiar bastant estable. Fa unes setmanes es veia la germana bessona de Max anar de vacances amb Jennifer Garner i els seus fills a Disney. Com seran aquestes petites celebs en el futur? Aconseguiran la seva identitat com ho han fet d'altres?