La relació entre Jennifer López i Ben Affleck ha estat una de les més comentades dels últims anys. La parella, que es va conèixer el 2002 i es va comprometre el 2003, va cancel·lar el seu casament el 2004 i es va separar poc després. Tanmateix, el 2021 van reprendre la seva relació i des d'aleshores han estat notícia constant. El cert és que, recentment, en una entrevista concedida a Variety, la mateixa Diva del Bronx va confessar el trastorn que tant ella com el seu espòs han patit des de la primera vegada que van iniciar el seu romanç el 2002.

Recordem que la parella es va conèixer en el rodatge de la pel·lícula 'Gigli' el 2002 i va romandre junta fins a 2004, quan es va donar a conèixer el final del seu compromís amb tot i els preparatius del seu casament, tal com recorda Mundo Deportivo en el seu lloc web. En la xerrada amb l'esmentada revista la intèrpret va confessar: "Ambdós tenim trastorn d'estrès posttraumàtic", això fent referència a les conseqüències que ara ambdós pateixen a causa de l'exposició que van tenir davant dels mitjans després de la seva ruptura. De la mateixa manera, va afegir el següent: "ara som grans. Som més savis. També sabem el que és important, que és realment important en la vida, i no es tracta tant de la qual cosa pensin els altres. Es tracta de ser fidel a qui ets".

Jennifer López i Ben Affleck, captats en plena discussió

Inicia el 2024, i JLo i el seu espòs són part de les notícies més tendències als escassos dies d'aquest nou any. El més recent aldarull de la parella va tenir lloc en la vigília d'Any Nou a St. Barts. Durant una jornada de compres a les exclusives boutiques de Gustavia, els artistes revisaven les luxoses joies de Bulgari, moment en què la tensió entre ells va ser evident. Tal com el va deixar veure la revista People en espanyol en publicar les imatges.

D'acord amb el webside d'El Universal, en un conegut context de tensions i posterior reconciliació, Jennifer López i Ben Affleck van mostrar que fins i tot les celebritats enfronten reptes en les seves relacions per molt perfectes que semblin. En l'acalorada discussió el protagonista de 'Perdida' es va mostrar visiblement frustrat, mentre ella mantenia una actitud de tensió. No obstant això, el conflicte es va resoldre amb un afectuós petó. La també actriu va abraçar al seu marit i la parella en va compartir algunes selfies que reflectien la seva felicitat, culminant amb un petó apassionat.

Història d'amor entre Ben Affleck i Jennifer López

La història d'amor de Ben Affleck i Jennifer López, coneguda com a "Bennifer", és una de les més populars i seguides de Hollywood. La parella es va conèixer en el set de la pel·lícula 'Gigli' el 2002, quan JLo estava casada amb el ballarí Cris Judd. Ambdós ràpidament es van enamorar, i el seu romanç es va convertir en una sensació mundial. El novembre de 2002, ell li va proposar matrimoni a la cantant amb un anell de diamants de 6,1 quirats. Tanmateix, el casament es va posposar diverses vegades, i finalment es va cancel·lar el 2004. La parella es va separar, i cada un va seguir el seu propi camí. En els anys següents, ambdós van tenir relacions amb altres persones. Jennifer López es va casar amb el cantant Marc Anthony el 2004, i van tenir dos fills junts. Ben Affleck es va casar amb l'actriu Jennifer Garner el 2005, i van tenir tres fills junts, però temps després cupido va fer de les seves i ara ambdós estan junts de nou.