L'entrevista d'Albert RiveraEl Hormiguero de Pablo Motos ens va deixar a tots amb el regust de que allà s'havien trobat dos col·legues. Entre bromes, motos i ironies sobre l'aliança amb Pablo Casado després de les eleccions, la nit va passar plàcidament pel polític taronja. I és que en Motos no va demostrar la mateixa acidesa que el dia anterior amb Pablo Iglesias, fet que ha estat molt qüestionat. Però sí que va haver un tema que no s'ha comentat gaire a Espanya, i que ens ha recordat en Ferran Monegal: Rivera va mentir quan parlava de TV3. Un cop més. I no només per allò que va dir del No-Do català.

rivera motos antena3

Antena3

És Monegal sospitós d'afavorir la insurrecció catalana? De promoure la independència? De pertànyer als CDR? La resposta és no. Un no tan gran com les barbaritats que defensa Rivera. Per exemple: El famós "en TV-3 han llegado a llamar puta a Inés Arrimadas", deia el de Ciudadanos. La resposta de Monegal?  "Eso es falso totalmente. Nunca se ha dicho eso en TV3. Otra cosa son los tuits  personales que se puedan escribir. Ya le advertí una vez a Rivera, con todo mi afecto, cuando estuvo con Lidia Heredia (Els matins), que si quiere jugar a ser crítico de tele lo primero que tiene que hacer es ver tele, mucha tele". L'insult contra Arrimadas mai no es va dir a TV3, sino un tuit privat de Toni Albà.

88 - Entrevista Ferran Monegal - Guillem Camós

Guillem Camós

Estaran d'acord en d'altres temes, però celebrem que algú de l'alçada del crític televisiu pare del Papitu recordi a Rivera la realitat de les coses. Fes-t'ho mirar: fins i tot Monegal s'afartat de les fake news de Ciudadanos. Tant de bo que l'exemple s'estengui.