La Copa del Rei a Telecinco i a Gol van impedir veure la paròdia del mateix rei menjant sopa a TV3. Més d'un milió de catalans van fer el salt al Polònia i es van repartir així el futbol: Telecinco 21,2%-Gol 13,3%. Un espectacular 34,5% i 1.062.000 espectadors per veure un gol de Suárez. Els dijous de TV3 estan patint i la setmana que ve tornarà a passar. El programa d'imitacions aguanta bé i es queda en un bon 16,4% mentre el Cases d'algú de Pou baixa a un 13,2%. La web de TV3 treu fum repescant la impagable Agnès Busquets que en dues setmanes seguides ha hagut d'empescar-se una imitació de Susanna Griso i una d'Ana Rosa. Una llàstima que les faci la mateixa actriu perquè dificultarà un cara a cara de les reines dels matins. Si cliqueu sobre la foto de Griso veureu el gag d'Ana Rosa:

 

Amb aquesta lluita entre dues icones del país, TV3 i Barça, la resta de cadenes amb presentadors catalans va empassar-se la pols del camí: 8 al dia 3%, Graset 1,5% i Cárdenas arruïnat amb un 3,3%. Un prime time que va saltar pels aires. La resta del dia va suposar un nou lideratge pel penúltim Tarda oberta. Un bon 13,5% que ha estat entomat així pel 50% dels seus presentadors. Vador Lladó, que va deixar RAC105 per Mediapro, es va prendre  amb esportiva resignació que En Blau l'avisés en exclusiva el 27 de desembre que Melero el substituiria:

I de què li ha servit a Ana Rosa gravar una pantalla de mòbil i erigir-se com la suposada enterramorts del procés? Segueix quedant última de les tres grans ofertes matinals a Catalunya: Els matins 16,9%, Espejo público 13,8% i El programa de AR 11,9%. Són 71 mil catalans que segueixen AR allà on va. Res a fer contra els 521 mil que van veure la imitació d'Ana Rosa a Polònia. Quintana va fer tornar de Brussel·les els seus enviats especials, redactor i operador de càmera, i va posar la càmera al damunt de la taula blanca com un tòtem. Els dos milions d'independentistes no li cabien al plató però segueixen existint.

el programa de ar telecinco

Telecinco

TV3 a la seva, 15% i líder del dia. Fins i tot un dels programes més vistos va ser la recepta de Truita amb suc del Cuines (increïble 19,7%). Suposem que la truita era el peix i no la d'ous. Gran dia a la pública malgrat el Barça a la competència. El fet que els drets d'emissió de la copa del Rei es divideixin en dos, Vasile i Roures, ajuda a que cap altra cadena faci ombra a TV3. Com bé sap Ana Rosa, divide y vencerás.