Hi ha dues realitats que conviuen paral·leles, especialment, en les retransmissions esportives on hi participa el Reial Madrid. Una, la REALITAT, el que passa de debò. L'altra, la FICCIÓ, el que voldrien que passés, especialment, qualsevol cosa que bufi a favor del conjunt blanc.

Alguna vegada hem vist (o patit, més ben dit) què ha passat quan retransmeten un Madrid-Barça de bàsquet. Partidisme que ara han imitat a DAZN, amb una narració lamentable al clàssic que es va jugar aquest divendres a l'Eurolliga que ha indignat Elisenda Carod, el lagarto De la Cruz i molts altres espectadors. I aquest dissabte, el que hem vist ha estat una galeta amb la mà oberta que un directiu del Vilarreal li ha dedicat a Movistar+ en directe en el Vilarreal-Reial Madrid.

raul albiol vinicius villarreal real madrid efe

Vilarreal - Reial Madrid, emès per Movistar+ / Efe

Després de la primera part entre el conjunt groguet i els d'Ancelotti, durant el temps de descans, la cadena ha aprofitat per fer algunes entrevistes a membres de la llotja. Així, han parlat amb el conseller delegat del Vilarreal, Fernando Roig Negueroles, fill del president, el seu pare, Fernando Roig Alfonso.

Li diu la periodista: "Estábamos viendo las repeticiones de la primera parte, ¿qué destacas? Hablábamos de esa última jugada de Dani Parejo con Vinicius, también la de Raúl, pero veíamos también la repetición de la jugada de Asensio con Iborra". El directiu l'escolta atentament i quan parla, ho fa per ensorrar Movistar+: "Ya lo rotuláis vosotros: 'Codazo'. Yo no he visto codazo por ningún lado. Si la propia televisión que tiene que ser neutral habla de codazo cuando no existe ningún codazo, pues nada, ya lo que digáis vosotros". Pam. En tota la boca.

Curiosament, fa un parell de mesos, el totpoderós Florentino Pérez (a qui un mitjà situa de manera surrealista com a candidat a parella de la infanta Cristina) ja va plorar de manera vergonyosa pel que ell considerava un tracte poc pilota amb el seu club: "Movistar no nos trata bien. En España hay más madridistas que de otro equipo y deben de dar respuesta a los intereses de sus abonados", deia, sense cap tipus de vergonya.

La xarxa aplaudeix amb les orelles el directiu del Vilarreal:

El partit entre el Vilarreal i el Madrid ha acabat amb empat a zero... I el partit entre Fernando Roig i Movistar+, victòria pel primer per KO.