Qui ens anava a dir el passat novembre quan la infanta Cristina anava agafada de la mà d'Iñaki Urdangarin pels carrers de Barcelona, al barri de Pedralbes, que un parell de mesos després sigui difícil que tornem a veure repetida aquesta imatge. Qui ens anava a dir que el marit de la infanta se n'estava anant al llit amb una altra dona, una companya de feina, Ainhoa Armentia.

Des que va saltar la bomba informativa de Lecturas, amb la imatge del cunyat del rei agafat de la mà d'una altra dona rossa, la capsa dels trons s'ha destapat del tot. Un nou cas Urdangarin, ara, d'adulteri. Se Nóos rompió el amor de tanto usarlo. El cas és que l'exduc de Palma li ha posat les banyes a una infanta Cristina a qui de moment hem vist marxar a explicar-li a papi Juancar a Abu Dhabi i a qui van veure sola i trista a l'aeroport encara amb l'anell de casada posat.

portada hola cristina

Qui ens anava a dir, també, que després de tot el paperot que ha fet Cristina pel seu marit, amb els "no me acuerdo" aquells tan vergonyosos durant el judici, ara Urdangarin marxaria amb una altra dona deixant sola la infanta. Una infanta que poc s'esperava separar-se ara, tot i que la cosa no rutllés des de feia mesos.

Cristina, com la seva germana Elena, no semblen haver estat molt afortunades en temes amorosos. L'únic fill dels reis emèrits que aguanta en el seu matrimoni és el rei Felip amb Letícia, i aquesta parella sembla més difícil que es pugui trencar algun dia. Massa embolic institucional hi hauria.

infantes cristina i elena 2019 GTRES

Infantes Cristina i Elena / GTRES

El diari El Mundo fa un retrat de què pot passar a partir d'ara amb el cor de la infanta a qui han posat les banyes. I els termes utilitzats no són gaire optimistes de cara a veure-la novament en parella. Ni a ella ni a la seva germana gran: "A su pesar hoy ya no son el gran partido de entonces, porque ya no forman parte de la Familia Real, sin embargo, se trata de dos atractivas mujeres en la cincuentena que, si no rehacen su vida después de sus separaciones es, posiblemente, porque no quieren. Normal que después de todo lo ocurrido prefieran vestir santos a desnudar futuros errores".

Són molts, asseguren, els que animen la infanta a refer la seva vida amb un altre home, fracassat el seu matrimoni amb Urdangarin. L'emplacen a "no quedarse en Suiza lamiéndose las heridas. Quien tuvo retuvo y hay que recordar su pasado sentimental lleno de grandes conquistas".

Infanta Cristina e Iñaki Urdangarin GTRES Europa Press

Cristina i Urdangarin / GTRES

El citat mitjà repassa el passat de Cristina en matèria sentimental, abans d'Iñaki. I recorden noms d'alguns d'aquests "novios estupendos antes que Urdangarin que seguramente no le habrían dado tantos disgustos". Quins?: Fernando León, regatista canari "rubio, cuerpazo y con ojos azules", Cayetano Martínez de Irujo, Juanjo Puigcorbé, el regatista José Luis Doreste o Álvaro Bultó, amb qui van estar junts tres anys abans de trencar. D'altres noms amb qui també se la va relacionar van ser l'ara rei Felip de Bèlgica o el waterpolista Jesús Rollán.

alvaro bulto i cristina gtres

Cristina i Álvaro Bultó / GTRES

El Mundo, però, sorprèn quan aborda la qüestió dels possibles candidats a ocupar el cor de la infanta i la seva germana. "Candidatos no faltan. Plantéenselo, señoras", els hi recomanen. La llista (i els sorprenents mèrits) inclou el duc d'Alba, Carlos Fitz-James Stuart ("está muy solo en el Palacio de Liria"), Ioannes Osorio y Bertrán de Lis (duc d'Alburquerque, acabat de separar de Blanca Suelves), Luis Gasset (director d'Ansorena, "se mueve con aristócratas después de romper con Ágatha Ruiz de la Prada y es un acompañante muy pintón"), Alfonso Diez, Rafael del Pino ("tiene muchos posibles"), Fermín Bohórquez ("gran ganadero"), Cristóbal Martínez-Bordiú (separat de Jose Toledo), Isak Andik (propietari de Mango, "apasionado de la náutica y multimillonario"), Luis Miguel Rodríguez ("el chatarrero, que conquista a todas por alguna razón"), el bodeguer José Moro, "los ricos empresarios" Javier Hidalgo o Jaime Wakonigg, els hotelers Chiqui Calleja i Fernando Nicolás ("Son más jóvenes, pero son ideales para salir a tomar algo"), "¿Y por qué no un revival con Astolfi, que está separado?".

A la llista, però, també hi ha noms encara més sorprenents: Bertín Osborne ("es muy monárquico"), l'exporter Santiago Cañizares, el presentador Joaquín Prat o, fins i tot, l'alcalde de Madrid, o el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, vidu fa uns anys ("tiene muchos posibles y no hay que perderle de vista").

florentino juan carlos

Florentino Pérez i Joan Carles 

...Veurem algun dia la infanta Cristina al costat de Florentino Pérez a la llotja del Bernabéu?... Somnis humits a les espanyes monàrquiques. Humits i surrealistes.