El fill de Joan Carles, Felip, el dissabte 30 de gener va complir 53 anys i els usuaris a les xarxes li han fet un regal que segur no l'ha deixat indiferent. El cas és que s'ha viralitzat una impactant fotografia del monarca, de fa alguns anys, que ha desencadenat tota mena de bromes, rialles i comentaris. No és per a menys. Una captura que al seu dia va passar desapercebuda però que ara mereix moltíssima atenció. Tots els detalls que hi apareixen podrien ser dignes d'estudi. Veure per creure.

Felip VI, TVE

Felip VI, TVE

Ens remuntem al mes de juny del 2019 quan Felip, amant de tot el que tingui a veure amb la cultura espanyola, va mostrar el seu incondicional suport als toros. Ho va fer anant a una cursa que es va celebrar a la plaça de Las Ventas, a Madrid, en motiu de la fira de San Isidro. Una celebració taurina on també hi va anar la polèmica Victoria Federica, o la col·laboradora de Telecinco, Terelu Campos, gran amant dels toros. Però això no és el que ha fet riure. Les burles cap a Felip, un dia després de complir 53 anys, han vingut per culpa d'aquesta foto:

Una fotografia, aparentment normal, però que si s'analitza durant uns segons hi ha una sèrie de detalls que criden moltíssim l'atenció. El primer d'ells és la brutal diferència d'estatura entre el monarca i els toreros. Felip els hi treu dos i fins a tres caps a tots ells. Motiu pel qual les bromes no s'han fet esperar.

Un altre cridaner detall és el calçat que llueixen dos dels toreros que apareixen a la foto. Concretament els que estan situats en els extrems. Doncs tant l'un com l'altre porten només una sabata. A l'altre peu llueixen una espècie de bota blanca ortopèdica. Tot molt estrany. I clar, els comentaris, tampoc s'han fet esperar:

Una imatge val més que mil paraules. La fotografia de Felip amb els seus amics toreros ho demostra. No fa falta dir res, només mirar la surrealista estampa i riure. Riure molt, que falta fa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat