Les parelles que treballen juntes acaben farts l'un de l'altre. Això és el que els ha passat als reis d'Espanya. El viatge oficial de 4 dies a Cuba ha acabat i Felip i Letícia no s'han separat les 24 hores de cadascun dels dies. Viatge transoceànic, visitar l'Havana del dret i del revés i per postres viatge a Washington de tornada per a una visita privada de Felip a la Universitat de Georgetown, on va estudiar. Els ha passat com a tants matrimonis poc acostumats a conviure tant de temps seguit: que han acabat barallats. Portes enfora els reis van agafats de la mà, però quan ningú no els mira van 3 passes separats:

1) Quan les càmeres enfoquen Felip i Letícia:

reis agafats de la ma GTRES

GTRES

2) Quan les càmeres no enfoquen Felip i Letícia:

reis separats Cuba FB

Facebook

Els reis van ser fotografiats sortint del paladar on van dinar, un restaurant en un domicili privat. D'entre totes les fotos que van fer els amos del local n'hi ha una a traïció, presa des del balcó quan els reis marxaven. Felip va unes passes per davant de Letícia. La reina va amb el cap cot i els guardaespatlles suant lluny de l'escena i corrent a la desesperada perquè els reis caminen sols. El llenguatge corporal els delata. Ni agafats de la mà, ni de bracet, ni es miren. El contrari que una parella normal sortint d'un bon dinar al Carib.

cercle reis a Cuba FB

felip 1

Facebook

El que havia passat minuts abans només ho saben ells, però de la foto de l'interior del local es desprèn que Felip estava content, eufòric, una mica alegre. Un matrimoni com tants altres. De vacances 4 dies a Cuba amb totes les despeses pagades i acaben discutits. Les millors fotos són les que surten borroses.