Tothom que viatja a Cuba té dos àlbums de fotos: el que ensenya i el que no. A Felip i Letícia els passa igual. Casa Reial s'ha atipat de difondre fotografies dels reis: Felip fent una ganyota obligat a sortir amb la imatge d'una icona comunista, el Che Guevara, Letícia prima com les ballarines del ballet cubà o el rei en guayabera passejant per l'Havana vieja. Però hi ha una segona tongada de fotos que només ensenyen els cubans. Primer grup de fotos, les oficials:

reis che guevara efe

ballet cuba reis CR

rei guayavera EFE

Casa Reial / EFE

Segon grup de fotos, al Facebook d'un paladar, restaurant típic cubà a un domicili particular. Segons la premsa cubana "El almuerzo se hizo al margen de la prensa y de otras miradas indiscretas. Los dueños del restaurante fueron avisados unas horas antes de la visita de los Reyes" (Cibercuba). El xef Justo penja fotos on es comprova que Letícia, contra el que s'acostuma a dir, menja carn, ja que s'hi va servir "ensalada de cangrejo, croqueta líquida y el famoso lechón asado" (Revista Semana). La segona comprovació se sabia, que al rei Felip li agrada acabar els àpats amb algun licor. Felip fa cara de xupito, amb el riure fàcil després de dinar:

felip 1

felip cara tonto

felip 2

felip 4

carn

Facebook

Felip "distès" per acabar el viatge a Cuba. I Letícia ha fet com molts que viatgen a l'illa: descobreix que li agrada la carn i el peix.