Recordaran els lectors que van assistir, allà per l'any 2000, a l'esclat del fenomen televisiu de 'Gran Hermano', que un dels lemes per enganxar l'audiència era parlar del reality com "un experiment sociològic". Això de ficar persones anònimes amb perfils diferenciats dins d'una casa-gàbia i comprovar les seves reaccions, interaccions i adaptació al concurs i la convivència. La fórmula ha tingut un èxit que no té discussió, malgrat el desgast i d'un seguit de successos que han malmès la marca. Com la violació de Carlota Prado, com la fugida del maltractador Carlos 'El Yoyas'. És la seva cara fosca, tràgica i terrible. Cosa que es manifesta de manera cada cop més esgarrifosa amb la maledicció que arrossega una edició en concret, la número 6. La de l'any 2004, amb Mercedes Milá convertida en la gran estrella de la televisió. 

La nòmina de concursants (Bea la Legionaria, Nicky...) està plena de notícies impactants. Recentment, ens vam quedar parats amb la mort de Conrad Chase, finalista de l'edició, amb 58 anys. Natacha Jaitt, model, estrella de la revista Playboy i col·laboradora del 'Crónicas Marcianas' de Xavier Sardà, també va morir en estranyes circumstàncies en una sala de festes de Buenos Aires, l'any 2019. Tenia només 41 anys. També tenim Sandra Crespo, una asturiana que va viure un infern amb el seu exmarit, desnonada, lluitant per la custòdia i passant-les magres. La Sandra, en sortir de la casa, va ser durant un temps parella de Miguel Carpio, quart finalista del concurs i l'últim a sumar-se a la llista negra. I de quina manera.

COnrad Chase Telecinco
Conrad Chase / Telecinco
Natacha Jaitt / MEDIASET
Natacha Jaitt / Mediaset

En Miguel ha estat detingut a Sevilla després de protagonitzar un terrible incident. Va atropellar amb el seu cotxe un jove de 20 anys que circulava en patinet en una glorieta de la capital andalusa. Les ferides causades són terribles, especialment les situades al cap de la víctima, que va sortir disparada a 30 metres de distància. La seva situació és crítica, la vida penja d'un fil. Un policia fora de servei va ser el primer a atendre'l i avisar els serveis d'emergència i la policia. En arribar els uniformats, van sotmetre l'empresari d'oci nocturn i amo d'una discoteca al preceptiu control d'alcoholèmia i drogues. El resultat? Positiu en cocaïna. 

Miguel Carpio Telecinco
Miguel Carpio / Telecinco

En conèixer el resultat del test, Carpio va ser traslladat als calabossos de la comissària de Blas Infante, passant la nit allà per ser conduït posteriorment a seu judicial. Se l'acusa d'un delicte contra la seguretat viària i d'un homicidi imprudent en grau de temptativa. Una consideració que podria canviar si la víctima acaba traspassant per les conseqüències de la seva temeritat. Tant de bo que no sigui així, però no pas per l'exestrella de 'GH', òbviament. 

Miguel Carpio GH 6 Telecinco
Miguel Carpio a 'GH 6' / Telecinco

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!