Gerard Piqué té un cervell privilegiat per moltes raons: perquè va marxar del Barça a Manchester quan era jove a jugar a futbol i a espavilar-se, perquè ha tingut clar que calia buscar-se una professió fora del terreny, perquè va néixer en una bona família que li va procurar una bona educació. El noi de la Bonanova és fill d'una de les metgesses més reconegudes del país, la Dra. Montserrat Bernabeu, directora de l'Institut Guttmann, centre de referència mundial en rehabilitació de persones amb lesions agudes, molt greus, medul·lars. Una eminència. Va ser convidada a La Marató de TV3 i l'entrevistador, el foraster Quim Masferrer, va tenir el detall, tot i les temptacions, de no preguntar per Piqué. La metgessa, però va fer una picada d'ullet al seu fill i a la seva nova jove, Clara Chía, que fa pocs dies eren a Praga calçats amb les mateixes bambes. Unes Nike blanques i negres. Com va anar la Dra. a l'entrevista? Molt elegant de negre però amb bambes Nike blanques i negres. Meravellosa:

Montserrat Bernabeu Quim MNasferrer TV3
Montserrat Bernabeu, Quim Masferrer TV3
bambes twitter
BGerard i Clara a Praga, twitter

La Dra Bernabeu va parlar de la recuperació d'un ictus, la principal causa de deteriorament cognitiu d'adults: "De cada 3 persones que sobreviuen a un ictus, una té un problema de discapacitat. A nivell de mobilitat, paràlisi d'extremitats, que condiciona caminar, risc de caigudes, seqüeles molt discapacitants i cognitives, menys visibles, de memòria, concentració, aprenentatge... La rehabilitació ha de ser personalitzada, de cada pacient, i definir un programa per cada problema, multidisciplinar, logopedes...". Una especialitat de la Medicina en la qual la Dra. Bernabeu excel·leix. 

Dra. Montserrat Bernabeu, TV3
Dra. Montserrat Bernabeu, TV3

La Dra. és famosa no només en l'àmbit científic sinó també a la premsa rosa com l'ex sogra de Shakira i com la persona que un paparazzi matusser va confondre amb Clara Chía. Un fotògraf que té pa a l'ull, o ànsies de protagonisme. Aquestes fotos a la Cerdanya van ser venudes com les primeres de Clara Chía amb els fills de Piqué. Mentida. La dona de les imatges és la Dra Bernabeu. No es poden confondre sense mala fe, sogra i jove:

Piqué i Clara a la Cerdanya, twitter
Piqué i la seva mare a la Cerdanya, twitter

Una entrevista molt necessària per conèixer millor l'Institut Guttmann, orgull de Catalunya. I de pas, per veure la mare de Piqué a TV3, que no sovinteja. I ja sabem d'on li venen els ullarros blaus a l'exfutbolista:

Madre de Gerard Piqué, TV3
Madre de Gerard Piqué, TV3

Els testos s'assemblen a les olles. I amb bambes Nike per a tots.

Què és l'institut Guttmann

La Fundació Institut Guttmann és una entitat privada d'iniciativa social, sense ànim de lucre, aconfessional, impulsada per la societat civil catalana, i un exemple eficaç de la cooperació publicoprivada. Desenvolupa la seva activitat assistencial, científica i social a dos centres, un situat a Badalona i l'altre al centre de Barcelona, ​​i on duu a terme l'activitat de tres iniciatives dedicades al tractament de les persones amb discapacitat d'origen neurològic i a la cura, manteniment i prevenció de la salut i la qualitat de vida. Una institució assistencial de referència en Neurorehabilitació i Salut Cerebral que genera coneixement i innovació en tècniques i tecnologies pròpies del seu àmbit científic per tal de millorar la prevenció i els resultats en el tractament de les patologies que incideixen sobre el sistema nerviós. Imprescindible i orgull de Catalunya.