La mort de la soprano Montserrat Caballé ha estat una gran pèrdua per Catalunya. Un dels noms més universals del país ens ha deixat. Quedarà la seva veu i també es queden els que treuen profit de la posició de la diva sobre Catalunya. L'unionisme no respecta el dol i ha difós des d'un vídeo de Caballé contra el procés a tuits falsos per desacreditar els líders de l'independentisme. Tot s'hi val. Han suplantant la identitat dels presidents Carles Puigdemont i Quim Torra a les xarxes. Ho han fet d'una manera matussera però els l'han colat a alguns mitjans unionistes.

tuit fake puigdemont

Un fals encreuament de tuits entre presidents. El fals Puigdemont escriu "Ho sento ja que s'ha anat una persona i una gran artista, però Catalunya no perd res d'algú que es sentia plena i únicament catalana, de tota manera sempre quedarà la cançó al costat de Freddy Mercury". Un fals Torra el respon: "Doncs sí molt honorable president, descansi en pau l'artista malgrat la seva falta d'amor per la pàtria, la recordarem pel primer i esborrarem el segon de la història". És tot tan maldestre que fa riure. Si no fos perquè alguns s'ho han cregut, a les xarxes o als mitjans.

"Sectario", "vomitivo", "desalmado", "despropósito", "mezquino", "Chis Torra"... No és descartable que el tuit fake l'escrivís un independentista per fer sortir del cau tota la gent que té ganes de creure-se'l.