La veneçolana Fabiola Martínez, que fa uns mesos es va separar del presentador Bertín Osborne després de 20 anys de relació, també s'ha afegit al carro de les cares conegudes que opinen sobre el testimoni de Rocío Carrasco. La que fos model però, ha adoptat una postura molt crítica amb la filla de Rocío Jurado. Doncs no ha dubtat a atacar el seu paper com a mare. Des de fa molts anys Carrasco no manté relació ni amb Rocío Flores ni amb David. Un fet que la té completament destrossada, segons ha confessat en la seva sèrie documental. Un detall que Fabiola Martínez no comprèn. Què ha dit?

ROCIO GARRIC E FILLA FLORS FIDEL gtres

Rocío Carrasco, Rocío Flores i Fidel Albiac, GTRES

"Com a mare em resulta difícil entendre-ho". Així de contundent s'ha mostrat Fabiola Martínez després de ser preguntada per l'equip de Chance sobre el tema del moment: el delicat testimoni de Rocío Carrasco. "Els dos tenen responsabilitat i crec que no es van fer bé les coses des del primer moment", afegeix la de Veneçuela. Unes paraules que afirma amb coneixement de causa. Ja que recentment s'ha divorciat de Bertín Osborne i assegura que "ningú em va posar una pistola al cap, ni em van amarrar ni menjar la moral per fer-ho". Per aquesta raó afirma que "igual que una persona decideix aguantar i seguir, pot decidir no fer-ho i això és el que els ha faltat. Seguretat". Fabiola i Bertín quan eren feliços:

bertin osborne i fabiola gtres

Bertín Osborne i Fabiola, GTRES

bertín osborne i fabiola GTRES

Bertín Osborne i Fabiola, GTRES

Unes declaracions, sense conèixer la història ni tampoc haver vist el documental, segons ha assegurat, que han anat pujant de to a mesura que passaven els minuts. Fabiola s'ha escalfat fins al punt de posar en dubte el paper de Carrasco com a mare. "Crec que hi ha un bé major amb els teus fills que et mou. Jo tinc fòbia a la profunditat, a l'aigua i quan em tocava banyar als meus fills al mar no tenia por. Per a mi l'important era que no s'ofeguessin". Unes fortes paraules amb les que dona a entendre que Carrasco, per molt que ara digui, està d'acord amb que els seus dos fills hagin caigut a les xarxes d'Antonio David Flores. "Quan em diuen que renúncia als seus fills, em costa", ha sentenciat la que fos dona de Bertín Osborne. Rocío Carrasco visitarà Telecinco el dimecres 21 d'abril per aclarir totes les polèmiques que la seva sèrie documental està aixecant. Molts són els que qüestionen el seu intent de suicidi, després de prendre 32 pastilles. També el seu paper com a mare. Fabiola Martínez n'és un clar exemple. Respondrà Carrasco a la de Veneçuela? Aviat ho sabrem.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat