Una vegada més, En Blau surt amb una exclusiva brutal. I del serial Shakira-Piqué. Si ahir us informàvem que Laura Fa deia que Gerard Piqué s'estava fotent la llengua fins al coll amb Clara Chía per la zona Upper Diagonal, ara us revelem una cosa més forta encara. Ens ho  explica Marc Leirado, un dels periodistes del cor més emergents avui dia. Perquè el situeu, ell és la versió júnior de Jordi Martín Paparazzi. Està fent els seus 'pinitos' i persegueix a Shakira i a Piqué dia sí dia també. Quan ambdós se les pirin a Miami -cosa gens descartable-, perdrà moltes exclusives.

Gerard Piqué A Blau
Piqué, a l'Upper Diagonal En Blau

Relata Leirado que ahir mateix va agafar el cotxe i se'n va anar a Esplugues a casa de Shakira, molt a prop de l'escola American School. A la mansió de la colombiana no es va trobar precisament la 'Waka-Waka'. Per a sorpresa seva va topar amb una primícia inesperada: Gerard Piqué! El central blaugrana, que no està passant pel seu millor moment esportiu, apareixia pels voltants de la casa de Shak i anava a agafar el cotxe. Marc, fent la seva feina de reporter rosa, li començava a llançar preguntes a Piqué, però aquest no li responia. O sí, però desbarrant i canviant de tema: "Molt bé, ara a sobre fas de paparazzi tu també". "No, jo soc periodista del cor. He de preguntar-te", li explicava amablement Marc mentre li demanava la seva opinió sobre el nou tema de Shakira, 'Monotonía'.

Piqué, a la porta d'entrada de casa de Shakira 'El Programa d'AR'
Piqué, a la porta d'entrada de casa de Shakira 'El Programa de AR'

Sens dubte, la conversa tenia de tot menys monotonia perquè Piqué es mostrava indignadíssim. Les imatges s'han pogut veure a 'El Porgrama de Ana Rosa' aquest matí. El més fort arribaria segons després. "Es va pujar al cotxe i va marxar", ens explica Leirado als redactors d'En Blau. A Leirado el va deixar amb la paraula a la boca, però el més picant arriba ara... Marc, que ja tenia pensat anar-se'n a casa seva o -qui sap- posar-se a perseguir a Piqué mode Taxi Driver, es va quedar perplex quan només dos minuts després d'escapar-se Gerard, apareixia Shakira. Sortia de la porta del pàrquing amb el cotxe... Ull al que ve. On anaven?

Moment en què Piqué obre la porta del seu cotxe 'El Programa d'AR'
Moment en què Piqué obre la porta del seu cotxe 'El Programa de AR'

La sud-americana veia Leirado i marxava fugint també. Segur que ja el coneix. Jordi Martín Jr agafava el seu carro i sortia a la caça d'ambdós. "Vaig començar a perseguir-los i els vaig perdre", confessa Marc, trist per no haver pogut donar una exclusiva encara més forta. No obstant això es pregunta... "Piqué a casa de Shakira fent què? Esperant a què? Esperant qui? Perquè els fills ja els havia deixat feia estona. Intueixo que van anar junts a algun lloc i no sé on". Molt fort. Shakira i Piqué, junts a casa de Shakira. Hauran arreglat els seus problemes? Estan disposats a fer les paus i no anar a judici? Li estaria demanant Piqué explicacions pel seu nou single? De monòtona no en té res aquesta història. Hi ha serial per a estona...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)