La quarta edició de Got Talent arriba a la seva cloenda i Telecinco va emetre ahir a la nit, en directe, la primera semifinal. Espectacles de ball, de resistència física, de pallassos... En total, 14 actuacions que van quedar en un segon pla després del paperot d’un membre del jurat.

eva isanta mediaset

Mediaset

Eva Isanta, actriu coneguda pels seus papers a Aquí no hay quien viva i La que se avecina, la va fer grossa quan li va arribar el torn de valorar l’exercici de Cristina Aral, una ballarina que es va introduir al món de la dansa després d’anys patint assetjament escolar: “Yo creo que le debes muchísimo al bullying porque ha sido el motor que te ha hecho ponerte a bailar”. La membre del jurat va intentar animar la concursant amb un missatge que pretenia ser de superació. Però va acabar ficant la pota completament, cada vegada més fins al fons. “Tu testimonio es maravilloso pero yo te animo a que lo hagas desde la alegria. ¡No al victimismo!, continuava. Només li faltava demanar-li que agraís als seus assetjadors el que havien fet amb ella. I efectivament, així va ser: “Dale las gracias al bullying”.

eva isanta mediaset 2

Mediaset | Pots veure el fragment clicant sobre la foto al minut 1:33:56

L’actriu va pensar que havia fet un discurs digne de treure’s el barret. Res més lluny de la realitat. De seguida, una allau de crítiques va inundar la xarxa. Com que les semifinals del programa es fan en directe, els comentaris d’indignació de l’audiència no van trigar a arribar al plató.

Risto Mejide, company d’Eva Isanta al jurat de Got Talent, se’n va fer ressò. El presentador català va patir assetjament escolar quan era un nen i el tema el va colpir especialment: “Estamos en directo y no quiero que esto quede así, porque este programa no puede dejar que nadie diga que el bullying ha sido bueno para nadie. El bullying nunca es bueno para nadie. Jamás”. L’enuig de Risto va rebre de seguida la contrarèplica de l’actriu, per al·lusions: “No. Lo que quiero decir es que hay que positivizar las cosas y que una experiència siempre tiene que tener una lectura positiva. El bullying ha sido la causa de que ella descubra el baile como motor de vida, con alegría. Si no ha quedado claro, me disculpo”. L’actriu va adonar-se de les dimensions que estaven prenent a la xarxa els seus polèmics consells i es va fer enrere de seguida.

risto mejide mediaset

Mediaset | Pots veure el fragment clicant sobre la foto al minut 1:42:15

Malgrat tot, Cristina Aral, la ballarina assetjada, no va passar a la final de Got Talent. Només va faltar que Eva Isanta li demanés que agraís haver-se quedat sense el premi del concurs.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat