L'espera ha acabat! L'estrena de la temporada 13 de La que se avecina ja és aquí. La data oficial de llançament d'aquesta tanda de nous episodis, que renoven la sèrie per complet amb molts nous personatges i, per primera vegada, un edifici completament nou, ja ha estat revelada i s'ha avançat lleugerament a les previsions. Com és costum des que en la dotzena temporada Mediaset arribé a un acord amb Amazon Prime, el debut de l'elenc de veïns en aquest nou espai serà per partida doble i arribarà primer per a tots aquells abonats a la plataforma de 'streaming' d'Amazon, mentre que els espectadors de televisió lineal a l'ús hauran d'esperar una mica més. A continuació, t'expliquem tot el que necessites saber per no perdre detall de l'estrena de la temporada 13 de La que se avecina a Prime Video i en Telecinco.

💥 Cristina Medina reapareix en 'Pasapalabra': nova vida després del càncer de mama
 

Quan és l'estrena de 'La que se avecina'?: la temporada 13 de la sèrie primer a Amazon Prime

Nous personatges, noves trames i fins i tot nou edifici. La comunitat de veïns més famosa de la televisió es muda de l'emblemàtic Mirador de Montepinar a Contubernio 49. L'únic que no ha canviat de La que se avecina en aquesta temporada 13 és el nom de la sèrie, i és que els fans de la ficció còmica més famosa de Telecinco poden estar contents perquè l'estrena de la nova tanda d'episodis és aquí mateix i ve carregat de novetats. Ho farà primer i com en la temporada anterior en Prime Video, la plataforma de 'streaming' d'Amazon, malgrat que en aquesta ocasió no es llançaran tots els episodis de la temporada d'una vegada. Serà divendres, 18 de novembre de 2022 a partir de les 9 h quan els primers tres episodis estaran disponibles i per veure els següents, els usuaris hauran d'esperar al divendres posterior, el 25 de novembre.

la que s'acosta temporada 13
Els veïns de 'La que se avecina' al nou edifici de la temporada 13

Així doncs, la distribució del llançament dels episodis queda fixada amb llançaments setmanals a posteriori que tindran lloc cada divendres fins al proper 23 de desembre amb un episodi per dia. El calendari concret de l'estrena dels capítols a Prime Video queda de la següent manera:

  • Capítols 1, 2 i 3: 18 de novembre de 2022
  • Capítol 4: 25 de novembre de 2022
  • Capítol 5: 2 de desembre de 2022
  • Capítol 6: 9 de desembre de 2022
  • Capítol 7: 16 de desembre de 2022
  • Capítol 8: 23 de desembre de 2022

La temporada 13 de 'La qual s'acosta' s'estrenarà també en Telecinco

Es pot destacar que l'estrena de La que se avecina i la seva temporada 13 arribarà a Telecinco més tard, encara que els que no siguin usuaris de Prime Video tampoc hauran d'esperar en excés en aquesta ocasió per veure els nous episodis de la comèdia en obert. Serà el dilluns 21 de novembre i a la franja del prime time, a les 22:50 h, quan s'emetrà el primer dels nous capítols, tal com ja ha confirmat la cadena del grup de Fuencarral. Desgraciadament, aquesta emissió servirà, de moment, com a reclam perquè els que puguin permetre's abonar-se al 'streaming' d'Amazon continuïn veient la sèrie abans de temps, ja que no serà fins ja entrat el pròxim 2023 que la resta dels capítols gravats veuran la llum per a gaudi de tots els espectadors. Aquest és, sens dubte, un altre exemple de les estratègies que mobilitzen els televidents cap al consum de continguts sota demanda que la ficció implementa cada vegada més.