Cristina Medina ja no té càncer de mama i així ho ha comunicat en la seva tornada a la televisió com a convidada de Pasapalabra dimarts 15 de novembre. La còmica actriu que interpreta el personatge de Nines Chacón a La que se avecina que ha fet partícips de la seva malaltia de principi a final els seus seguidors a través de les xarxes socials, ha reaparegut a la pantalla petita i ho ha fet, com ella mateixa ha comunicat els espectadors, "molt contenta". I és que després d'un any allunyada dels focus, la seva presència i el seu bon estat han alegrat molt als allà presents. T'expliquem tot sobre la nova vida de Cristina Medina, que reapareix a Pasapalabra amb plans de futur després de superar el càncer.

🎬 Estrena de 'La que se avecina': la temporada 13 de la comèdia arriba a Amazon Prime
 

Cristina Medina torna a la televisió després del càncer en 'Pasapalabra'

Feia molt que Cristina Medina no trepitjava un plató i el seu retorn a la televisió ha estat enèrgic, optimista i esperançador. Ho ha fet en qualitat de convidada de Pasapalabra, el concurs de les tardes d'Antena 3 presentat per Roberto Leal, per acompanyar a l'equip del ja més que longeu concursant Orestes Barbero que continua lluitant programa rere programa per aconseguir el cobejat bot del programa. I és que el format, com cada tres entregues, ha canviat la seva remesa de famosos convidats, però la visita d'aquesta vegada és una mica més especial. L'actriu ha viscut un procés complicat durant l'any passat. "He estat molt entretinguda durant un any i alguna cosa. He superat tres càncers de mama. En tenia tres". Però ja no, perquè malgrat que la intèrpret assegura sentir-se encara una mica adolorida, admet tenir l'ànim "regulat" i, diu, està més que llesta per reprendre la seva feina.

cristina medina convidada pasapalabra
Cristina Medina visita el plató de 'Pasapalabra'

Els seguidors de l'actriu van ser des del principi partícips de la seva malaltia perquè Cristina Medina va explicar tots els seus progressos, els seus alts i baixos, quant a la malaltia a través de vídeos a les seves xarxes socials. Ara que ha tornat a l'activitat i la vida pública, la que fos encarregada d'encarnar al divertit personatge de Nines Chacón a La que se avecina de Telecinco assegura haver-se "replantejat moltes coses" durant aquests últims mesos de la seva vida en què s'ha vist forçada a parar en sec i preocupar-se de bregar amb el càncer. A més, també ha volgut deixar constància que sap que encara necessita cert temps per recuperar-se i estar al 100%, perquè encara que el càncer ja no estigui, és conscient que tampoc no seria la millor de les idees per a ella en aquest moment posar-se de ple en una producció que li suposi inestabilitat i un estrès excessiu.

Els plans de futur de Cristina Medina, convidada de 'Pasapalabra': tornarà a 'La que se avecina'?

Cristina Medina apareixia a la televisió per primera vegada interpretant el personatge d'Hojalato a Teletrastos (1992) de Canal Sur. La seva experiència en la ficció de la pantalla petita tampoc no és excessivament àmplia, i és que la sevillana s'ha consagrat per una altra via: com a actriu gràcies als seus papers al teatre i com a mestra de cerimònies als escenaris, sobre els quals porta actuant des de l'any 1997. És innegable que l'èxit en l'àmbit nacional li arribava a Medina amb el paper de Nines Chacón, un personatge de la sèrie La que se avecina que s'unia al repartiment en la segona temporada de la ficció com a secundari en el rol de la "cosina lletja" d'una de les noves veïnes. Les seves ocurrències i bon humor li van servir per guanyar-se un espai cada vegada més important en la comèdia de Telecinco i fins i tot va protagonitzar algunes de les trames principals. Tanmateix, l'actriu ha reconegut a Pasapalabra que el més probable és que no torni a la sèrie després de la seva malaltia.