Encara que tant Piqué i Shakira coincideixen que volen protegir els seus fills en aquest dur procés, no deixen de sobreexposar-los, i és que són realment Milan i Sasha els que més estan patint amb la separació dels seus pares i les indirectes d'ambdós. Segons el paparazzi Jordi Martín, el català va ser infidel a la colombiana amb Clara Chía i, suposadament, amb altres dones al llarg de la seva relació. L'artista es va sentir humiliada i traïda, per això va trencar el seu silenci en forma de cançons on va atacar durament l'exfutbolista, però en la seva cançó més reeixida també es va atrevir amb la nova xicota del seu ex.

Piqué ha trencat el seu silenci per primera vegada i ha criticat durament l'actitud de Shakira. Amb les seves paraules dona a entendre que Clara Chía ho ha passat realment malament. "Ara ens dediquem a tirar el beef aquest, que després l'altra ja... I no vull entrar perquè és un tema personal, però el tema de tirar beef, que està molt bé i és la moda i el zasca i tal, però després no pensem en les conseqüències que pot tenir a nivell mental en la gent a la que li tires el beef. Queda molt bé a títol personal i oh, la puta ama, i no sé què, però no pensem en l'altra persona. Què ha de passar? Que algú se suïcidi per pensar després que ens hem passat? La gent, paio... Jo estic molt decebut amb el que és la societat", va expressar Gerard.

Shakira, Milan i Sasha
Shakira, Milan i Sasha

Sasha i Milan no volien anar-se'n amb Piqué perquè no volien estar amb Clara Chía

El català està molt enfadat amb Shakira perquè no li va comunicar ni tan sols la data final en la qual pensava marxar amb els seus fills. La colombiana ha aconseguit per fi posar terra pel mig. Ja es troba a Miami i no pensa tornar a Espanya mai més. Amb ella també estan Milan i Sasha. Els petits no han pogut acabar el curs amb els seus companys en l'American School. Una decisió molt criticada per part de la família de l'empresari. Ara hauran d'anar a veure'ls una vegada al mes als Estats Units, i lògicament no podrà venir Clara Chía. L'artista volia aconseguir que no es repetissin imatges com la de la Kings League, on la jove estudiant va ser al costat dels seus fills.

Milan i Sasha besen Shakira
Milan i Sasha besen Shakira

Milan i Sasha ja no poden més. I han mostrat el seu avorriment davant de les càmeres. En la Kings League van mostrar que no existeix relació amb Clara Chía, i a més han demostrat que la relació amb el seu pare és més tensa. Volen cridar constantment la seva atenció i públicament ni el saluden.

Encara es recorden les paraules del periodista Marc Leirado a les portes de la casa de Shakira a Barcelona en les quals va assegurar que Sasha sortia plorant cada vegada que Piqué venia a recollir-los per passar uns dies amb ell. "Mami, mami", cridava plorant Sasha. Havien d'esperar que el nen es tranquil·litzés per emportar-se'l. Aquesta situació s'ha viscut en nombroses ocasions.