La vida i els titulars sobre Laura Escanes van de bracet amb les seves relacions, exparelles, il·lusions i futurs romanços. Saltava a la fama per ser la xicota de Risto Mejide, amb qui vivia una història d'amor de pel·lícula, o així ens ho van fer creure fins que, de forma sobtada, van posar punt final al seu matrimoni. Poc temps després, ens mostrava la seva relació amb Álvaro de Luna, una nova il·lusió que, després de presumir-la i ensenyar-la per la xarxa, aviat hi partia peres. La seva vida amorosa sempre ha estat un tema per comentar entre les columnes de premsa rosa, el que no ens esperàvem, era que, entre el gremi de les influencers amb qui, aparentment, té tan bona relació, també es comentaven i es criticaven tots els seus desamors

Laura Escanes, a part de protagonitzar totes aquestes ruptures, s'ha consolidat en el món de les xarxes i, a poc a poc, també ho ha fet en la televisió. Participava a El Desafío, es convertia en presentadora de La Travessa, s'acomiadava del 2023 des de la cadena catalana i, per últim, però no menys irrellevant, compta amb el seu propi pòdcast Entre el cielo y las nubes on entrevista a tota mena de celebritats, sobretot amigues de l'ofici en una entrevista informal entre amigues. Sembla, doncs, que l'Escanes no està tan integrada al gremi dels influencers, per molt que les convidi al seu pòdcast. Ens referim especialment a Violeta Mangriñan, qui ha deixat anar una indirecta fulminant a la vida amorosa de la seva 'amiga'. 

Laura Escanes i Violeta Mangriñan / Youtube
Violeta Mangriñan durant l'entrevista al pòdcast de Laura Escanes   / Youtube

 

@nova.mas En la tómbola de Lola Lolita Land 🎢 te puede tocar un peluche… 🧸 ¿A qué influencer se lo darías tú? #novamas #atresmedia #antena3 #lolalolita #lolalolitaland #feria #look ♬ EL PANTALON (RUMBAS) - Omar Montes & Lola Indigo & Las Chuches

Aquest cap de setmana té lloc un macroesdeveniment pels influencers, el Lolalolita Land, un parc temàtic d'atraccions que ha creat la TikToker Lolalolita, on han assistit al complet gran part dels instagramers del país, entre els quals hem pogut veure a Violeta Mangriñan, a qui molts recordareu pel seu pas per Telecinco. Doncs bé, durant el photocall, la premsa preguntava obertament a tots els influencers el següent: a qui li regalarien un peluix? La VIP de Mediaset ho tenia clar, i deia el següent: "A Laura Escanes, porque está muy solita, necesita compañía. Toma Laura, por todos los que tú me das" Boom, una clatellada a la solteria de l'Escanes. La brutal resposta no ha passat desapercebuda, i aviat tota la xarxa s'ha fos en comentar el possible mal rotllo entre les dues. 

Violeta Mangriñan al Lolalolitaland  /TikTok
Violeta Mangriñan al Lolalolitaland /TikTok
Violeta Laura Escanes   Instagram
Violeta Laura Escanes Instagram

Violeta ha afilat el ganivet i au, ens ha deixat a tots sense alè. Tan sols unes hores més tard, la valenciana de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha aclarit tot l'enrenou, després d'adonar-se que havia patinat completament. "Me llevo genial con Laura, la considero una buena compañera. No es la primera broma que nos gastamos y qué pena que todo se malinterprete. Me preguntaron que a qué influencer le regalaría un peluche y dije a Laura porque está "muy sola" irónicamente, porque a la pobre cada semana le sacan un novio bueno"  

Laura Escanes, rarament no s'ha pronunciat sobre el tema, ni tan sols va assistir a l'esdeveniment. Totes dues són reines a la xarxa, però durant la conversa entre les dues ja vam notar que allí hi havia tensió. Algunes idees no acabaven de congeniar entre elles, sobretot quan la presentadora de TV3 li preguntava sobre el seu passat televisiu a Telecinco. A Violeta li canviava la cara, i sembla que ara s'hagi volgut venjar.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!