Laura Escanes té un talent, i és que, a part de ser influencer, també és una crack explicant i donant-nos pinzellades sobre la seva vida amorosa. Qui no es recorda del #toelrato que compartia amb Risto Mejide? La seva relació amb el presentador espanyol la feia catapultar a la fama, però la ruptura va encetar tota mena d'enrenous amorosos que van seguir tots els seus milions de seguidors. Es divorciava de Risto Mejide amb una filla en comú i vint-i-dos anys de diferència, els quals va substituir al cap de pocs mesos per Álvaro de Luna, una parella amb qui aviat també partiria peres al cap de poc temps. Dues històries que ha viscut intensament i de la qual encara ara ens en fa partícips. 

Laura Escanes y Risto Mejide, Instagram
Laura Escanes i Risto Mejide / Instagram
Laura Escanes i Àlvaro de Luna / Instagram
Laura Escanes i Àlvaro de Luna el dia que li va dedicar la cançó / Instagram
laura escanes alvaro de luna instagram
Laura Escanes i Álvaro de Luna / Instagram

Álvaro de Luna arribava per voler-ho tot amb ella. Tot és tot. Confirmaven la seva relació amb un TikTok i diverses fotografies per Instagram, la presentadora de La Travessa aviat es llençava a la piscina mostrant-lo i cridant als quatre vents la seva relació. La trama estava destinada al fracàs. Però mentre veiem com s'estava a punt d'ensopegar contra la mateixa pedra, l'artista li escrivia "Todo Contigo" una cançó on li declarava tot el seu amor i la qual Laura Escanes no dubtava en tatuar-se, ni més ni menys que a la mà. El lloc ideal per llegir el títol de la cançó cada dia, inclús quan ja no estiguessin junts. 

laura escanes parla sobre els seus tattos   instagram
Laura Escanes parla sobre els seus tatuatges / Instagram
Laura Escanes tatto risto mejide  / Instgram
El famós tatuatge de Laura Escanes dedicat a Risto Mejide / Instagram

Això de tatuar-se per amor ja és rutina per a ella. Entre tots els capítols de desamor de la influencer, un dels més destacats fou quan es va modificar un tatuatge dedicat a Risto Mejide que portava al braç i a més, preguntava als seguidors sobre clíniques de làser per esborrar-se la firma de Risto Mejide que portava a la galta del cul. Tot ho explicava sense cap problema als seus seguidors. I és clar, quan vam veure que decidia tatuar-se el títol de la cançó del seu nou xurri, tothom estava expectant per veure quant tardaria a esborrar-se'l. Cada fotografia que publica està analitzada amb lupa per descobrir si finalment s'ha esborrat o no el tatuatge. Però Laura Escanes ens ha donat la resposta ella mateixa en la seva última promoció. En un vídeo publicitari on mostra les joies de la marca Viceroy, hi ha una imatge clau on es pot veure clarament que no ha passat pel làser. El tatuatge segueix allí. 

Laura Escanes Tatto todo contigo   Twitter
Imatge de Laura Escanes on podem veure el tatuatge de la cançó / Twitter

La ruptura amb Álvaro de Luna fou, sens dubte, molt més inesperada, espontània i feridora que la de Risto Mejide. El matrimoni amb el presentador espanyol estava caducat, però la ruptura amb el cantant fou massa sobtada i espontània. Tots dos ens han regalat diverses versions de la ruptura, amb cançons i indirectes per la xarxa i, tot i això, encara no en trèiem l'entrellat. El que està clar és que Laura Escanes encara guarda el record del seu ex, el qual se'l deu llegir cada dia al despertar.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!