Guanyar Eurovisió ha estat el trampolí ideal d'artistes emergents per catapultar-se a l'èxit, un gran exemple són Måneskin, Loreen, Celine Dion o ABBA. Però, el concurs eurovisiu està ple d'injustícies i actuacions que s'han quedat a poques posicions de la victòria i que han triomfat inclús més que alguns dels guanyadors. Als eurofans només ens venen al cap dues actuacions que ens van fer vibrar des del minut u: el SloMo de Chanel i Fuego d'Eleni Foureira, representant de Xipre l'any 2018. L'enganxosa estrofa i una coreografia d'infart la van fer quedar en una segona posició triomfant, convertint-la en una de les més emblemàtiques del concurs.

Just en aquesta última edició d'Eurovisió 2024, veiem com retornava a l'escenari eurovisiu de la mà de Chanel i Eric Saade amb un remake de la mítica actuació que va fer posar a tothom els pèls de punta. A més, amb la d'Olesa de Montserrat protagonitzaven una amistat inesperada que aixecava passions entre els eurofans. Dues dives dels escenaris, les guanyadores morals de les seves respectives edicions, disparaven els rumors d'una possible col·laboració plegades. Un duet que arribaria com una autèntica bomba pels més fanàtics. Tot i que ja fa setmanes que comencen a créixer els rumors, l'artista s'ha convertit en notícia arran d'un moment d'allò més desagradable damunt l'escenari.

L'artista es troba de gira per diversos racons europeus, i en un dels seus últims concerts els eurofans hem pogut veure com patia assetjament en mig de l'actuació. De cop i volta, mentre Eleni Foureira està cantant Fotia, l'interrompia un noi pujant a l'escenari, abraçant-la i intentant petonejar-la mentre li agafa el micròfon. En el vídeo es pot veure com la cantant intenta reprendre la cançó mentre li demana reiterades vegades que abandoni l'escenari, sent assetjada en directe davant del seu propi públic. A causa de la situació, uns segons més tard, Eleni es retira de l'escenari davant la incomoditat i la falta de seguretat per part dels organitzadors de l'espai, ja que, en cap moment cap agent de seguretat intervé per frenar la situació, tan sols podem veure com a part del públic llença xampany sense massa finalitat. Un mal tràngol que cal denunciar de forma pública. 

L'escàndol no acaba aquí. El pitjor de tot és que el noi és fill de Evangelos Marinakis un multimilionari propietari de mitjans i clubs de futbol de Grècia, just el país on estava actuant. El fastigós moment aviat s'ha viralitzat per la xarxa, així ho publicava Jordi Ramos, periodista de RAC1 i eurofan del concurs "De Grècia arriben aquestes imatges de com assetgen Eleni Foureria ('Fuego' a #Eurovision) a l'escenari. L'home seria el fill d'un conegut multimilionari propietari de mitjans i de clubs de futbol" En el vídeo es pot veure l'horrible moment en directe per la cantant i tota l'allau de comentaris al respecte, denunciant l'assetjament per part del jove a l'artista.

De moment, ni Eleni Foureira, ni els organitzadors de l'esdeveniment, ni el jove, s'han pronunciat al respecte, però les imatges parlen per si soles. Un assetjament en directe davant de milers de testimonis i ara, milers i milers d'usuaris que han volgut mostrar el seu suport a la cantant. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!