"Huele a leche". Mai tres paraules van provocar un allau tan gran de memes com les que va pronunciar Albert Rivera ensumant el seu gosset en el vídeo més ridícul (i la competència és ferotge) que ha perpetrat el líder de Cs en els seus intents per esgarrapar quatre vots de més. La imatge del polític taronja acaronant de manera creepy l'animaló és hipnòtica. És com aquelles pel·lis de por que mires a través dels petits espais entre els dits, tot i tapar-te la cara amb les mans. No pots apartar la vista del vídeo i posar-te'l en bucle tot i les cares que posa el polític i la de terror que posa el gos intentant fugir d'allà com sigui.

"El arma secreta para el debate", el gosset Lucas, però, no va sortir en el debat a cinc entre els candidats. Rivera va fer igualment el ridícul. Però sense el gos. L'audiència ja estava esperant amb crispetes una nova aparició estelar del pelut amic de Rivera. Va ser substituït per una llamborda, diu, de la Plaça Urquinaona. Una bufonada més, marca de la casa, d'aquesta mena de Doraemon traient coses de dins de la seva butxaca màgica.

albert rivera panot tve

TVE

rivera gos

@albertriveradiaz

Però tranquils. Els que la passada nit es van quedar orfes i volien més ració de Lucas, l'han tingut. Sempre hi haurà Espejo público al rescat d'Albert Rivera. Convidant-lo cada dos per tres o reforçant les seves pensades amb nous vídeos per a la causa. Una collonada que han pensat les Griso i companyia per seguir estirant del fil del caniche. L'han agafat, han anat al darrera dels estudis, l'han ensumat i li han posat cinc platets amb els logos dels principals partits del Congrés. Un experiment grotesc per veure si realment l'animal té la sang taronja i anava on tocava. Llàstima que alguns bols estaven buits:

Segur que no serà l'última vegada que explotaran la imatge de Lucas amb bajanades de l'estil. Qualsevol d'aquests dies no ens estranyaria si el veiem al plató assegut davant la Griso i aquesta fent-lo bordar per veure si diu "guau" o "155".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat