Miguel Ángel Revilla acaba de rebre la dosi... La dosi de crits i esbroncades. El president de Cantàbria ha assistit al centre de salut El Astillero per vacunar-se contra la covid, però el que ha rebut, a banda de la vacuna del coronavirus, ha estat una bona ració d'improperis i frases feridores.

revilla2

Miguel Ángel revilla, abans de vacunar-se / Europa Press

Perquè a l'arribar i al sortir ha estat rebut per una vintena d'hostalers que li han dit de tot, poques hores després que el president autonòmic anunciés novament el tancament de l'interior dels bars en aquella comunitat. L'escrache ha vingut acompanyat de crits de "Fuera, fuera" o alguna altra frase més directa a la jugular, com "Nos vas a mandar a la ruina", "¿Dónde están las ayudas?", "¡Demuestra que la hostelería es la culpable" i el més feridor de tots, "¡Viva Ayuso!". Tot plegat, amanit amb d'altres desqualificacions cap al polític mentre feia declaracions als mitjans de comunicació. Paraules més gruixudes que s'han pogut sentir, com "sinvergüenza, impresentable, caradura i populista". Per molt que Revilla mirava de calmar els ànims i demanava uns minuts en deferència als mitjans, els hostalers han continuat amb les seves acusacions i reclamacions: "Vais a pasar a la historia como el Gobierno que destrozó a la hostelería", "¿Dónde está la vacuna de los hosteleros?" i "Revilla dimisión".

L'acte, davant la impossibilitat del president càntabre de poder-se expressar, ha hagut de cancel·lar-se, tot i que el mateix Revilla lamentava que "Quince personas no pueden estropear un acto". Però vaja si ho han fet...

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat