Diuen que l'amor no té edat. I si no, que li preguntin a Erik Putzbach. El col·laborador català a qui hem vist en nombrosos programes és un dels testimonis d'aquesta nit a l'excel·lent debat que cada dijous presenta i dirigeix Xavier Sardà a TVE en el circuit català, Obrim fil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by erikputzbach (@erikputzbach)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by erikputzbach (@erikputzbach)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by erikputzbach (@erikputzbach)

Aquesta setmana parlen d'amor, de sexe i de parelles. I ho abordaran des del punt de vista de l'edat, amb preguntes com "Té edat l'amor?", "S'apaga el sexe en la senectut?", "O revifa?", "La diferència d'edat, és un problema en la parella?". Entre el reguitzell de persones que hi diran la seva, Laura Fa, Judit Mascó, en Leslie dels Sírex o Erik Putzbach. L'estilista a qui vam veure a El equipo G o La granja de los famosos explicarà en primera persona el seu cas. Es va casar amb un home 48 anys més gran que ell. L'Erik en tenia 37 i el seu marit, 85: "Si el amor es verdadero, la edad no es más que un número". L'home de qui es va enamorar va morir, i el mateix nuvi el recordava així del dia que es van prometre amor etern:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by erikputzbach (@erikputzbach)

En un petit tast per anar fent boca abans del programa d'aquesta nit, Putzbach respon directament a la pregunta de si el sexe té edat: "Por experiencia propia os dirá que no", i aporta algun detall del vigor de l'home que surt tallant el pastís a la foto amb ulleres: "Mi marido, con 85 años, era toda una fiera en la cama, y funcionaba como un reloj suizo"

Més detalls, avui a Obrim fil. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat