Jordi Évole té l'honor, forjat a base de molts anys de fer entrevistes, d'aconseguir algunes de les entrevistes més esperades. El periodista de Cornellà sovint sorprèn els espectadors entrevistant les personalitats que tothom busca entrevistar, però que només ell aconsegueix.

eso que tu me das

Ho va fer amb l'emocionantíssim comiat públic de Pau Donés, abans de morir de càncer, amb un documental commovedor. Ho va fer amb el Papa Francesc, el qual gairebé és amic, i que de tant en tant parlen.

evole i papa

El Papa Francesc (La Sexta)

I ho va fer, per pocs minuts, però ho va fer, amb el rei Joan Carles, un dia que estava entrevistant un bon amic seu, José María García:

Parlant de reis, Producciones del Barrio, la productora d'Évole, ho ha tornat a aconseguir. Una entrevista amb el millor del món, el rei, segons ells, cosa que compartim. Però no de les monarquies, sinó del futbol. Aquesta és la manera com han anunciat una entrevista que es veurà d'aquí molt poquet amb el rei Leo Messi:

Bon joc de paraules aprofitant el discurs de Felip i la seva exclusiva. Ganes de veure l'entrevista i escoltar el rei de debò, el capità del Barça. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat