¿Cuánto dinero tienes en el banco? ¿Cuántas relaciones sexuales has tenido el último mes? Los coitos cuentan como un punto, el petting como 0,2 i las masturbaciones como 0,5... S'imaginen aquesta conversa entre David Broncano i el rei Felip. Pagaríem per veure-la. Però no sembla fàcil que Casa Reial accepti portar el monarca a la irreverent i brillant La Resistencia

felip serios

@CasaReal

Els Borbons necessiten netejar la seva imatge i el late de Movistar + busca la que seria, sens dubte, l'entrevista de l'any. O de la dècada. Veure el Borbó en l'atrotinat sofà del teatre on Broncano fa el seu xou podria ser un incunable de la televisió. Segons Ok Diario, Zarzuela s'estaria plantejant acceptar una proposta del programa perquè el rei anés de convidat a La Resistencia. Segons el mitjà, Casa Reial veuria una oportunitat per “aproximar la imagen del monarca a un público más joven, precisamente el que se muestra más crítico con la institución de la Monarquía". Què temen a Palau? Que l'entrevista acabi sent una "encerrona", i que se li preguntés pels comptes suïssos de papi a Suïssa.

la resistencia

Movsitar +

Sigui com sigui, seria sorprenent que Zarzuela acabés acceptant. De moment, les xarxes socials del programa ja han començat el troleo al qual ens té acostumats el seu CM. Álex Pinacho és el guionista que és darrera el compte de Twitter del programa, algú brillant que fa una befa majúscula de tot el que passa en el propi espai, un component més i indispensable del to del programa. I ja s'ha pronunciat sobre el tema, com era d'esperar:

Ojalá el rey haciendo un Wismichu y se le quedase la misma cara. Un desig en veu alta d'un dels moments més kafkians i recordats del programa de Broncano. Una entrevista al famós YouTuber que va transcórrer amb normalitat fins el moment final de l'entrevista, quan el convidat va embogir, es va aixecar de cop, va agafar una de les tasses del presentador, la va llençar a terra i la va fer miques abans de marxar corrent davant la incredulitat del propi Broncano:

El programa saliva imaginant Felip com Wismichu. A La Resistencia fan mofa i a la xarxa recullen el guant:

Quant cal pagar perquè sigui possible l'entrevista?  

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat