Èxit dels quatre especials musicals emesos per Festes a TV3. El programa Nit de nits ha estat líder tot i les crítiques per triar quatre presentadors només homes: Josep Maria Pou, Ivan Labanda, Peyu i el Mag Lari. Algunes convidades han elevat el nivell. Molt recomanable recuperar l'actuació meravellosa de Beth Rodergas la nit de Reis. El programa va ser el més vist amb un gran 14,7%.  Moment Beth cantant la nadala El noi de la mare. (Clica la foto per veure el vídeo, min.12)

beth rodergas nit de nits TV3

Beth Rodergas, clica la foto per veure el vídeo, minut 12:30, TV3

Què li darem en el noi de la mare. Sembla ben bé que li canti als seus dos fills, la gran Lia (9 anys) i el petit Kai (4 anys). No és habitual de la premsa rosa però al seu seguidíssim instagram de 60 mil followers mostra les criatures i el marit, Joan Boix. La cantant, popularitzada amb Operación triunfo i altres programes a TV3 va patir d'endometriosi, una dolorosa malaltia. La supera amb empenta i un positivisme que emanen totes les seves imatges familiars:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨Beth ✨ (@bethrodergas)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨Beth ✨ (@bethrodergas)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨Beth ✨ (@bethrodergas)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨Beth ✨ (@bethrodergas)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨Beth ✨ (@bethrodergas)

Meravella de família de postal. Molt recomanable seguir la carrera musical de Beth Rodergas. Ja no és la catalana que va anar a Eurovisió. Ha fet bandes sonores de sèries (Mar de fons) de pel·lícules, (Bruc) i discos que són un regal a les orelles, com Segueix-me el fil. Camí dels 40 anys, Beth té la maduresa necessària per ser una estrella de la música catalana. Tu només segueix el fil i no et perdràs.