Entrevista controvertida d’Enric Millo aquest dissabte al Preguntes freqüents de TV3. L’exdelegat del govern espanyol durant el referèndum de l’1-O hi va anar amb una premissa: defensar la seva veritat. Una versió dels fets que topa de ple amb la realitat que molts catalans van viure el 2017. Va assegurar que no sabia que hi hauria càrregues policials el dia de la votació, va lamentar que es burlessin d’ell quan va explicar allò de “la trampa del Fairy” al judici contra els presos polítics, es va vantar que gràcies a la seva actuació no hi va haver cap mort a Catalunya i va reiterar que amb el 155 s’havia d’intervenir TV3 i Catalunya Ràdio perquè temia que defensessin la posició de la Generalitat. L’actual secretari general de les “ambaixades” andaluses també va parlar de la seva nova feina i va celebrar que a Andalusia s’hi sent com a casa: “No em sento a l’exili. Allà estic molt bé. He recuperat la il·lusió per la cosa pública que havia perdut a Catalunya”.

 

 

 

Però mentre en Millo xerrava amb la Cristina Puig i defensava la seva gestió, les xarxes socials s’omplien de comentaris d’espectadors indignats amb el que escoltaven a la tele. Entre ells, Pilar Rahola i Jaume Asens. Del “mentider, covard i col·laborador necessari de la repressió” que li va etzibar la periodista a través de Twitter a la demanda del portaveu dels comuns al Congrés dels Diputats: “M’agradaria veure’l a la banqueta dels acusats per un fals testimoni sobre els fets de l’1-O”.

TV3 va ser líder absolut de la nit de dissabte amb un 14,2% de share i un total de 227.000 espectadors. El fenomen de l’audiència masoquista: malgrat l’enuig que un munt televidents va manifestar a la xarxa, sembla que també van ser molts els que no tenien cap intenció de canviar de canal per a poder continuar posant a caldo l’Enric Millo.