Els VIPS catalans descansen del confinament a la Costa Brava. A l'Empordà hi tenen segona residència Pilar Rahola, Helena Garcia Melero o Joan Laporta. A la paella d'enguany no hi era l'expresident del Barça que tenia altre plans: fer la becaina a una gandula que penja entre dos arbres. És la seva meravellosa resposta a un digital madrileny que filtra que Laporta busca que Carles Puigdemont l'assenyali com el seu candidat a les eleccions de 2021. Les del Barça, s'entén.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joan Laporta 🎗 (@jlaportaoficial) on

La notícia d'El Confidencial deia Laporta se vio con Puigdemont en Perpiñán y recaba su apoyo para presidir el Barça. I afegeix: "La reunión fue en Francia porque Puigdemont no puede pisar España. Laporta solicitó el apoyo de entidades como la ANC, que fue clave en la victoria de la Cámara de Comercio". El text de la informació considera que Puigdemont descarta Víctor Font perquè "es uno de los socios fundadores del diario Ara, un rotativo que a Puigdemont le parece demasiado neutral". Laporta desmenteix que busqui que Puigdemont l'ungeixi i ho fa de manera elegant:

laporta dorm TW

Laporta clapa dient "I jo preocupat", Twitter

A un Puigdemont en dificultats no se li demana ajuda sinó que se l'ajuda. I qui volia que Laporta anés de segon de Font no coneix l'expresident. Laporta rumia tornar a presidir el Barça i veient l'estol de precandidats, ho té millor que quan va perdre les eleccions. Laporta dorm però qui somia truites són alguns precandidats que intoxiquen.