Enric Hernàndez ha estat substituït al capdavant d''El Periódico de Catalunya' pocs dies després que el Grupo Zeta vengués la capçalera a Editorial Prensa Ibérica. Hi havia morbo per com ho explicaria en portada el destituït Hernàndez i les fades de la rotativa, o algú amb mala llet, han anunciat el relleu sense ni citar Hernàndez i han posat la foto de la seva substituta, Anna Cristeto, en petit però amb un subtitular humiliant pel destituït: "Cosas de la vida". La pitjor frase que pot dir-se-li a algú que acaba de ser acomiadat:

epc gran. jpg

Detall portada El Periódico 25 de maig 2019

enric hernandez ACN

ACN

La foto icona és de l'ACN, un moment tres dies abans de fer-lo fora, amb Enric Hernàndez servint un cafè a un Manuel Valls amb pinta de guiri a una terrassa de Les Rambles. El director no ha de patir per una ocupació, sembla que Rosa María Mateo l'ha triat com a futur director de TVE. Hernàndez ha posicionat el diari com l'ariet contra l'independentisme més ferotge dels que s'editen a Catalunya, i bona part dels seus lectors, exlectors i no lectors el tenen entre cella i cella. Els ha arribat l'hora de sucar-hi pa:

enric hernandez ACN

ACN

La campanya d'Hernàndez contra el Cos dels Mossos d'Esquadra després del treaumàtic atemptat del 17A el perseguirà durant dècades. Alguns han pres nota. Acomiadat? com diu el nom d'una secció del diari: coses de la vida