Cap de setmana tràgic per Jordi González. Dos dels col·laboradors de TV que ell va descobrir fa 20 anys a Vitamina N, recordat late night de la TV del Grup Godó, han explicat el seu drama: Quique Jiménez Torito (43 anys) i Enric Escudé (44 anys). Són dos dels més estimats per González, dels pocs que es va endur de Barcelona a Madrid per la seva etapa a Telecinco. Quan va acabar aquell programa van haver de volar sols. Ara han coincidit a revelar males experiències de salut. Torito té una malaltia crònica. que no anomena, que el fa medicar-se cada dia i Enric Escudé explica que es va voler suïcidar.

enric escude gtres

GTRES

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hace 26 años mas o menos me intenté suicidar en éste lugar tan bonito. Hoy he regresado para celebrar que no lo conseguí, que sigo vivo, y que mi vida ha dado un giro de 360 grados. Y quiero dar mi testimonio de que no hay que desanimarse, de que hay que ser valiente y luchar por encontrar tu camino, aunque tardes muchos años en encontrarlo. Yo hoy puedo decir en voz alta y no me importa gritarlo a los cuatro vientos, que ¡ADORO MI VIDA! Puedes leer mas sobre éste tema en mi libro 📖 “QUÉ FUE DEL NIÑO DE LA NOCILLA” a la venta en mi página web o en mis tiendas físicas. 😉 www.enricescude.com . . . . #enricescudestore #enricescudeman #enricescudewoman #enricescuderetailestore #modaaprecioasequible #modaycalidadaprecioasequible #rubicity #rubi #qfdndln #quefuedelniñodelanocilla #quéfuedelniñodelanocilla #quefuedelninodelanocilla

A post shared by ENRIC ESCUDÉ - store (@enricescude) on

Escudé, que va ser parella de Jordi González, explica al seu llibre altres fets vitals que l'han marcat. Un és anterior al seu èxit televisiu: quan tenia 18 anys es va voler matar a un bosc. L'expresentador de TV, que ara es dedica a la moda en una botiga a Rubí, es fotografia al bosc on va voler posar fi a la seva vida: "Hace 26 años mas o menos me intenté suicidar en éste lugar tan bonito. Hoy he regresado para celebrar que no lo conseguí, que sigo vivo, y que mi vida ha dado un giro de 360 grados. Y quiero dar mi testimonio de que no hay que desanimarse, de que hay que ser valiente y luchar por encontrar tu camino".

enric escude ig

Instagram

Escudé ho va passar malament, com Kike Jiménez. Tots dos van trobar aixopluc amb un dels grans descobridors de talent que té el país: Jordi González. La coincidència que hagin fet confessions duríssimes el mateix dia fa pensar que ja toca el retorn de González i la seva troupe a la TV catalana. A la nit a la tele no fan res. I les seves dues històries mereixen ser explicades.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat