Antonio García Ferreras surt al rescat de la moribunda monarquia. Fa anys que el CIS estafa els que paguen les seves enquestes, els contribuents, i es nega a preguntar per una valoració de Felip VI, des que suspenien tant son pare com ell. Solució? No preguntar. De república bananera. En aquest cas, monarquia bananera. Sempre queden les enquestes de Ferreras i La Sexta. Atenció que fan el ridícul:

ferreras la sexta

Ferreras monàrquic i progre, La Sexta

En l'any de l'escàndol més bèstia de la Història de la monarquia, on el rei emèrit reconeix haver robat a Hisenda, el rei fill expulsa Joan Carles, tota la família emmerdada amb targetes black, resulta que la Corona puja 20 punts d'acceptació. Ferreras, director de la cadena, ha marxat de vacances: que aquest peix podrit el vengui la seva substituta, Llapart.

maria llapart La Sexta

María Llapaert menjant-se un marró, LaSexta

A Ferreras se li escaparia el riure llegint l'enquesta i li passa la patata calenta a María Llapart: "La monarquía desbanca a la república y su apoyo sube 20 puntos en tres meses en caso de referéndum". Deuen haver preguntat als conserges de Zarzuela. Qui ha explotat, a banda de tothom, és Karmele Marchante.

Karmele Marchante, TV3

Karmele al FAQS, TV3

O als enquestats els agrada que els robin o l'enquesta està manipulada. Karmele en sap de TV i sospita de La Sexta, empresa de Planeta: "Atresmedia manipula, habla el bobo de Maruenda y dice que es cosa de 4 cuatro pirados de Podemos". Karmele, catalana, desafia La Sexta a venir al seu país: "Que vayan a Catalunya y saquen el micro. Ignorantes, mentirosos y vendidos". La Sexta, progre i venuda a la Corona. Karmele ha fet bé de deixar Sálvame. Podria ser la quarta presentadora del FAQS.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat